Witam,
mam prośbę - potrzebuję dobrej/szczerej porady odnośnie ewentualnego zakupu nowego sprzętu.
Od ponad 4 lat jestem użytkownikiem Panasonic TH-42PV700P; z którego jestem zadowolony
Bardzo mocno zastanawiam się nad wymianą obecnego sprzętu na nowszy model;
- Najważniejsze pytanie - czy warto zmieniać? Czy w najbliższym (max rok) czasie zajdą ważne zmiany na które warto poczekać (znam pojęcie wiecznego oczekiwania
)
Odnośnie wymagań:
- kwota do 6500 zł (nie ostateczna)
- oglądam - Cyfra + (sporo filmów + sport) ; blu-ray; ps3
- aktywne 3D (na razie się nie upieram, w gra wchodzi pasywne)
- raczej plazma - kwestia przyzwyczajenia, przekonania do technologii - jednak rozważę także LCD
- rozmiar powyżej 42
- pokój 25-30 m; jasny; jednak dobre rolety idealnie zaciemniają pokój; oglądam z odległości ponad 2,5 m
- głośniki - nieważne - podłączony do Marantz SR 4002
- dokupiłbym raczej dodatkowe 2 pary okularów (aby mieć 4 szt, ewentualnie z czasem)
Zakup raczej po nowym roku (jednak nigdy nie wiadomo
)
Proszę o wskazówki i ewentualne propozycje
Z góry bardzo dziękuję
Kuba
mam prośbę - potrzebuję dobrej/szczerej porady odnośnie ewentualnego zakupu nowego sprzętu.
Od ponad 4 lat jestem użytkownikiem Panasonic TH-42PV700P; z którego jestem zadowolony
Bardzo mocno zastanawiam się nad wymianą obecnego sprzętu na nowszy model;
- Najważniejsze pytanie - czy warto zmieniać? Czy w najbliższym (max rok) czasie zajdą ważne zmiany na które warto poczekać (znam pojęcie wiecznego oczekiwania
Odnośnie wymagań:
- kwota do 6500 zł (nie ostateczna)
- oglądam - Cyfra + (sporo filmów + sport) ; blu-ray; ps3
- aktywne 3D (na razie się nie upieram, w gra wchodzi pasywne)
- raczej plazma - kwestia przyzwyczajenia, przekonania do technologii - jednak rozważę także LCD
- rozmiar powyżej 42
- pokój 25-30 m; jasny; jednak dobre rolety idealnie zaciemniają pokój; oglądam z odległości ponad 2,5 m
- głośniki - nieważne - podłączony do Marantz SR 4002
- dokupiłbym raczej dodatkowe 2 pary okularów (aby mieć 4 szt, ewentualnie z czasem)
Zakup raczej po nowym roku (jednak nigdy nie wiadomo
Proszę o wskazówki i ewentualne propozycje
Z góry bardzo dziękuję
Kuba
Ostatnia edycja: