Toshiba XV555DB

Hyce7

New member
Witam! Dzisiaj zostalem "szczesliwym" posiadaczem tego LCD 46XV555DB .... ale kiedy go kupowalem bylem przekonany, ze jest to model o ktorym czytalem czyli RV :(
Jakze wielkie bylo moje rozczarowanie kiedy wrocilem do domu i popatrzylem sobie na karte zakupu. XV jak byk a ja oczarowany promocja cenowa dokonalem szybkiego zakupu. Tv przyjdzie dopiero w poniedzialek i tutaj moje pytanie do bardziej obeznanych osob niz ja. :hmm: Czy lepiej oddac ten model, ewentualnie doplacic do modelu RV. :hmm: Czy raczej nieprzejmowac sie i cieszyc z nowego tv, gdyz w codziennym uzytkowaniu niczego niebedzie mu brakowalo.
Na koniec dodam, ze tv bedzie glownie wykozystywany do ogladania programow SD, komputer (filmy i gry) oraz PS3 (gry i filmy blueray badz dvd).

PS. Przepraszam za brak polskich znakow ale w moim kompie ich brak.

Ostatnia edycja:

jszm

New member
Śmieszny wpis.

Gdyby kiedyś szanowni administratorzy ogłosili konkurs na najdziwniejszy (ewent. najśmieszniejszy) wpis na forum, to ja zgłaszam ten powyższy. Już dawno tak się nie uśmiałem.
<Hyce7>, jak widać szybki zakup i oczarowanie niższą ceną nie zawsze wychodzi na dobre.

Choć odpowiedź na postawione przez autora postu pytania jest już pewnie bez znaczenia (minęło dwa i pół miesiąca), to ja bym ten kupiony model XV zostawił, ma przecież bardzo dobre parametry. Porównując go do modelu RV, to na szybko znalazłem tylko pewne różnice w technologii wyświetlania obrazu oraz brak w zakupionym modelu częstotliwości 100Hz. A różnica w cenie (obecnie jakieś 600÷700 zł.) piechotą nie chodzi.

Do góry