Toshiba 42z3030 zawieszona na scianie

pawe00l

New member
Witam wszystkich

Po długich poszukiwaniach, setkach godzin spędzonych na forum oraz nieocenionej pomocy mojego kolegi "GILEK 1975" wreszcie stałem się szczęśliwym:grin: posiadaczem telewizora TOSHIBA 42 Z3030. Przed zakupem telewizora miałem wiele wątpliwości związanych z dość wysoką ceną (6 000 PLN) tego modelu jak na moje możliwości. Jednak jakość obrazu rekompensuje wszystko. Jeśli mogę coś poradzić tym nieszczęśnikom którzy w tym momencie są w trakcie szukania odpowiedniego odbiornika dla siebie w rozmiarze 42' to bez wahania polecam ten model TOSHIBY, niech was nie skusi niska cena innych modeli ani słodkie pierdzenie tzw. specjalistów od sprzedaży można kupić o połowę tańszy telewizor i wmawiać sobie że obraz jest rewelacyjny tylko czy to ma sens? No ale wracając do tematu po przywiezieniu telewizora i podłączeniu go na mojej twarzy zagościł usmiech który utrzymuje się do dziś. obecnie telewizor został zawieszony na ścianie i wygląda o wiele lepiej niż jak stał na podstawce. W niedalekiej przyszłości mam zamiar dokupić do niego Play Station 3 ponieważ obenie posiadam zwykły odtwarzacz DVD PHILIPS który nie odtwarza ani blue ray ani hd dvd.
jesli któryś z forumowiczów napisze mi jak załączyć zdjęcia to jutro chętnie wstawię kilka fotek.

Pozdrawiam

Do góry