Witam wszystkich zainteresowanych Toshibą 32R3500!
Tydzień temu stałem się posiadaczem tego lcd-ka. Wybierałem pomiędzy Sony 32S3000, a Toshibą 32R3500. Wybrałem ten drugi, z uwagi na lepsze skalowanie obrazu, bardzo ładny design no i bardzo dobry dźwięk (wg opini z forum). Potwierdzam, wszystkie te atuty ten telewizorek posiada. Kryteria wg których wybierałem były następujące: kablówka analogowa (Vectra) ok.70%, dvd - ok.30%, odległość - max 2.8m, kąty - 90 i 45 na boki (kanapa i dwa fotele po bokach), najczęściej oglądane programy to sportowe i muzyczne.
Jestem bardzo zadowolony z zakupu
, bo jak na kablówkę to obraz jest bardzo ładny (przymierzam się do Polsatu Cyfrowego), nie zauważyłem żadnego smużenia (przy włączonej funkcji 100Hz - bez tej funkcji minimalne smużenie, trzeba wiedzieć na co patrzeć), kąty bardzo dobre (nikt z boku nie narzeka), jak na tv to świetny dźwięk, czysto gra nawet przy skrajnym ustawieniu parametrów, dodatkowa funkcja poprawy czerni działa bez zarzutu, ale mam wrażenie że pogarsza obraz więc ją wyłączyłem, a i tak czarne jest czarne, no i matryca jest równo podświetlona. Obraz z dvd jeszcze lepszy mimo że przez euro-euro (Profigold+Sony CMT-DV2D). Jednym słowem wszystko jest tak jak w teście 32C3500 kikiego. Zatem jeśli komuś zależy na dobrym i niedrogim lcd to polecam Toshibę, na pewno będzie zadowolony .
Tydzień temu stałem się posiadaczem tego lcd-ka. Wybierałem pomiędzy Sony 32S3000, a Toshibą 32R3500. Wybrałem ten drugi, z uwagi na lepsze skalowanie obrazu, bardzo ładny design no i bardzo dobry dźwięk (wg opini z forum). Potwierdzam, wszystkie te atuty ten telewizorek posiada. Kryteria wg których wybierałem były następujące: kablówka analogowa (Vectra) ok.70%, dvd - ok.30%, odległość - max 2.8m, kąty - 90 i 45 na boki (kanapa i dwa fotele po bokach), najczęściej oglądane programy to sportowe i muzyczne.
Jestem bardzo zadowolony z zakupu