Jak w temacie co o tym sądzicie Koledzy?
Tonsil wraca na rynek z Altusami. Kultowa marka trafi do sklepów [WIDEO]
Tonsil wraca na rynek z Altusami. Kultowa marka trafi do sklepów [WIDEO]
Jak w temacie co o tym sądzicie Koledzy?
Panowie a co sądzicie o tym - kolejna polska legendarna marka
Wzmacniacz lampowy EDWARD - WZMACNIACZE LAMPOWE - UNITRA
myślę, że to trochę uproszczenie, świadomi konsumenci poszukują wyrobów dobrych, jeśli są dodatkowo polskie to Ok, ale Tonsil próbując Altusami wskrzesić legendą nie wybrał dobrej drogi powrotu na rynek. Sam sentyment to za mało, ludzie którzy kilkadziesiąt lat temu byli posiadaczami dzisiaj już nie są "targetem", maja rzekłbym kolokwialnie wyrobione gusta lub audio ich nie interesuje. Prezencja dźwięku Altusów była po prostu słaba, sukces rynkowy był spowodowany brakiem jakiejkolwiek alternatywy poza pewexem i baltoną...jeśli ktoś chce kupić polski i dobry produkt to znajdzie w każdej kategorii cenowej produkty jakościowo i dźwiękowo przede wszystkim nieosiągalne dla Altusów.I bardzo dobrze, powodzenia i wytrwałości,ale widzę , że znajdą się i tacy, co stwierdzą, że co polskie to syf, a zagraniczne, nawet gówno śliczne.
![]()
jakoś po Twojej stopce nie widać abyś był daleki od tej "narodowej wady"Niestety Edi to jest taka nasza narodowa wada i długo chyba jeszcze się jej nie pozbędziemy ja za starych czasów miałem Tonsile i generalnie grało fajnie tylko jak wysoko tonowy spalił się to po wymianie niestety inaczej lewa od prawej kolumny grała, ale naprawiane były w małym mieście więc może to wina tego co było po naprawie. Ale ewidentnie ten serwis był po bani,,,,,
Z tego co mi wiadomo, to np. Diora produkuje dla Cantona, chyba Tannoya,
A ty skąd taki pewny?Oszalałeś chyba !!
...jeśli ktoś chce kupić polski i dobry produkt to znajdzie w każdej kategorii cenowej produkty jakościowo i dźwiękowo przede wszystkim nieosiągalne dla Altusów.
A ty skąd taki pewny?
Pracujesz tam?
Zdziwiłbyś się dla jakich marek (nie tylko audio) Polacy w Polsce produkują.....