Tlelewizor LCD do 3500zł

aaaaaa

New member
Witamm chodziłem po forum czytałem posty, ale wszystkie TV o krtóeych piszecie są strasznie drogie po 4-5tyś. Dysponuje strasznie małym budżetem jak na kupno Telewizora LCD (3,5tyś max.). Telewizor nie musi być duży od 26/27", oczywiście im większy tym lepiej. Pokój 9m kwadratowych odległośc do TV nie więciej niż 2,5m wiec nawet nie wiem jakiej wielkości TV w takim przypadku powinien być. Wkażdym razie zalezy mi na tym aby była możliwość podpięcia PC, wejście HDMi bo chciałem podpiąć Xboxa 360, Amplituner SONY STR-DA50ES + DVD SONY DVP-S735D.

Jeśli ktoś ma TV z takiego przedziału cenowego albo widział, testował, bądź poprostu się na tym zna to był bym wdzięczny za podnaie marki TV oraz modelu. Za wszelkie opinie i komentarze z góry dziękuję. Pozdrawiam ;)

tomek27

New member
witam ja bym radzil dorzucic 350 zlociszy i kupic panasonica 26 lx60 osobiscie posiadam ten model tylko 32 cale i poprostu rewelka

aaaaaa

New member
Cholera, apetyt rośnie w miare jedzenia teraz jak patrze na TV LCD mniejsze niż 30" to mi się słabo robi teraz chcę 32 ;) poszukam jeszcze trochę, jak znajdę kandydata to się odezwę.

Pozdrowienia dla użyszkodników forum :D

hawranek

New member
aaaaaa napisał:
Cholera, apetyt rośnie w miare jedzenia teraz jak patrze na TV LCD mniejsze niż 30" to mi się słabo robi teraz chcę 32 ;) poszukam jeszcze trochę, jak znajdę kandydata to się odezwę.

Pozdrowienia dla użyszkodników forum :D

Strasznie jesteś niezdecydowany. Rozwiązanie - poczekaj trochę, uzbieraj więcej kasy, przemyśl bo okaże się że i 32 cale będą za małe (w Twoim przypadku 26" wystarczy)i za nim kupisz poczytaj jeszcze to forum, bo chyba pobieżnie go przewertowałeś;)

Pozdrawiam

aaaaaa

New member
Kasa się już znalazła dziś jadę do MM ale mam mętlik bo mam dużo kandydatów. Muszę sam zobaczyć i ocenić. Stawiałem najbardziej na ten model Panasonic TX32LX50 dużo się o nim pisze ale bonoć brak w nim HD :( i sam już nie wiem.

Jeszcze jedno pytanko byłem kiedys chyba w Makro i widziałem tam LCD obraz był żyletka z poczatku myślałem że wyświetlane było na nim zdjęcie, trawka jakies tam drzewka i Rollecoster (czy jak to się tam pisze), zdjęcie zajefajne. A tu w pewnym momencie kolejka przejeżdza, myślałem że sie na miejscu przewrócę, no efekt był niesamowity (zwariowałem). Jest może gdzieś taka płytka demo do pobrania, jakieś akwarium, rybki itp ?? Bo znajac życie to sa jaies podrasowane filmy i na żadnym nie bede miał takiej jakości jak na tym demo.

Polecone TV LCD (ofkors z forum hdtv.com.pl)

Panasonic TX32LX50
samsung 32r51 – PC rewelacja lepszy w tej cenie LG LX2R
SONY KDL-S32A11
le32r51b – dobre przechodzenie kolorów

Panasonic Lx 50
Sharp P 55
Samsung R 51
LG LX1

Panasonic TX-32LX50 – makro
Samsung R 51 B – lepsza jakość obrazu od Panasonic LX50

- Panasonic TX32LX50 – TV nadaję się do museum w porównaniu do poniższych
- Samsung LE 32R51B
- Samsung LE 32R71B
- LG 32 LXR1
- LG 32 LXR2
- Sharp LC 32 P55E

Sharp P55E – obraz z kablówki Wymiata

SHARP LC 32 P 55 E AQUOS – słaba rozdzielczość ale ponoć jest zajebisty

LG 32 LX2R – Dobrze gra na kompie itp.

1. SAMSUNG LE32R51B
2. LG 32 LX1R
3.SHARP LC 32P55E
4. PANASONIC TX32LX52

Panasonic TX-32LX500P
Sharpa 32 P 55 - cena

aaaaaa

New member
Znalazłem za 3800 Samsunga LE-32T51, mysle że to dobry wybór, jedynie brak złacza HDMi :( Ale czy pojdzie na tym HDTV ? Bo koleś z MM powiedział że tak tylko że przez złącze D-sub

Masta_J

Active member
Bez reklam
bardzo dobrze

bardzo dobrze, że napisał co kupił i opisał drogę jaką przebył - tak powinno być zawsze i czegoś się z tego każdy może nauczyć.

Pozdrawiam Masta_J

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
witam
kolejna zmiana cenowa
Po ostatniej obniżce cenowej - zmieniła się znów baza telewizorów.
do 3500 zł zjechały LG 32 Lz 55 i znacznie zmieniły bazę podstawową.
pozdrawiam

Do góry