Telewizory UHD Sony w pełnym składzie .

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Telewizory UHD Sony w pełnym składzie .
f38315c4a50d82345c8199f3b0f934b9_XL.jpg

fullhd

Ostatnia edycja:

Titan

New member
Myślałem, że LG tylko tak zaszalało z Oledami na 2015 i pominęli fullhd ale to chyba teraz już będzie standard, że się będzie wypuszczać wyłącznie 4k modele.

gerus6

Active member
Bez reklam
Proszę zrobić test Sony KD 65X93c z Samsungiem SUHD 65" JS9500, bo jak widać mnóstwo ludzi (potencjalnych klientów) jest nimi zainteresowanymi.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Na konkurencyjnym forum może być takie porównanie.. A co do zainteresowania to wiesz od zainteresowania do kupna tv za 23 tys to jednak daleka droga .. :) Tylko zeby miec porównanie do samsunga topowego to trzeba X 94 bo ten model bedzie full ledem, 93 jest edge ledem o ile dobrze pamietam.
A topowym sony jest X95 tylko nei wiem czy oprócz rozmiaru to coś bedzie miał więcej niz X 94 czy tylko rozmiarem będzie sie róznił...

Ostatnia edycja:

accu

New member
Bez reklam
Na konkurencyjnym forum może być takie porównanie.. A co do zainteresowania to wiesz od zainteresowania do kupna tv za 23 tys to jednak daleka droga .. :) Tylko zeby miec porównanie do samsunga topowego to trzeba X 94 bo ten model bedzie full ledem, 93 jest edge ledem o ile dobrze pamietam.
A topowym sony jest X95 tylko nei wiem czy oprócz rozmiaru to coś bedzie miał więcej niz X 94 czy tylko rozmiarem będzie sie róznił...

Witam uprzejmie ,

Proszę nie rób zamieszania ...:-| Coś się Tobie pokręciło ...
X950B w 85" to linia zeszłoroczna z literką B na końcu czyli linia 2014 r. ...
X94C w 75" to tegoroczna linia z literką C na końcu -- będzie to model tzw. topowy kompatybilny z HDR .--czyli linia 2015 r .
Tyle w temacie .

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:

Ostatnia edycja:
Do góry