Telewizor z HD do 3000zł, wymiary 45x70cm.

adiq1033

New member
Witam.

Dawno nie odwiedzałem Waszego forum. Tak więc kłaniam się nisko. :)

Potrzebna mi Wasza pomoc, tzn. dokładnie mojej sąsiadce, która poprosiła mnie abym w jej imieniu zwrócił się o pomoc do Was.

Szukamy telewizora do maks. 3000zł. Miejsce, w którym miałby stanąć ma 55cm wysokości oraz 70-80 cm szerokości, a zatem telewizor winien mieć około 45 wysokości i 70cm szerokości (nie wiem ile to jest cali). Tak aby pozostawić trochę przestrzeni na odprowadzanie ciepłego powietrza.

Naturalnie telewizor nowy, z gwarancją (co najmniej 24 mies.). LCD LED - z tego co czytałem ledowe są mniej "prądożerne" i podobno bardziej trwalsze (rzadziej ulegają awariom), ponadto posiadają lepiej odwzorowane kolory (zwłaszcza czerń, która nie jest wyblakła z czym można się spotkać w starszych LCD).

Marka nie odgrywa tu większego znaczenia. Ważne, aby był to telewizor z HD - będzie do niego podłączony dekoder z Cyfrą+.

Niestety nie rozglądałem się za niczym, bowiem tematyka telewizorów jest mi całkowicie obca. Liczymy na Waszą pomoc. :) Dziekuję za poświęcenie mi chwili uwagi. Czekam na wypowiedzi. Pozdrawiam.

Do góry