warty jest ten TV takich pieniędzy, czy może jest coś lepszego za podobną kwotę ?
S Salah Ad-Din New member Marzec 17, 2016 #1 warty jest ten TV takich pieniędzy, czy może jest coś lepszego za podobną kwotę ?
barburian New member Bez reklam Marzec 17, 2016 #2 Jak za tą cenę to tak... a jaki sklep sprzedaje w tej cenie ?
S Salah Ad-Din New member Marzec 18, 2016 #4 no właśnie nie chcę już zakrzywionego, dziś oglądałem co prawda inny ,ale u mnie w domu się to kompletnie nie sprawdzi :/
no właśnie nie chcę już zakrzywionego, dziś oglądałem co prawda inny ,ale u mnie w domu się to kompletnie nie sprawdzi :/
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Marzec 18, 2016 #5 To podaj jakie masz warunki i oczekiwania dostaniesz dobrą ofertę kilku modeli.
S Salah Ad-Din New member Marzec 18, 2016 #6 moje założenia : - minimum 60' - 4k - 3D - będzie podłączana konsola - oglądane głównie z NC+ programy przyrodnicze i naukowe [ sport nie wchodzi w grę ]
moje założenia : - minimum 60' - 4k - 3D - będzie podłączana konsola - oglądane głównie z NC+ programy przyrodnicze i naukowe [ sport nie wchodzi w grę ]
S Salah Ad-Din New member Marzec 20, 2016 #8 max nad maxami 7 tys zł. - to i tak trochę za dużo jak na mój budżet
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Marzec 22, 2016 #9 Sony 65w855 Philips PUS7120 Thomson 65UA6606 Hitachi 65 HZT663