Telewizor samsung ue55nu7172 kupno pilota smart

poltek

New member
Witam posiadam telewizor samsung ue55nu7172 chciałem dokupić do niego pilota smart tv. Czy jest taka możliwość i jaki pilot będzie z nim działał ?? dziękuje za pomoc :)

zerojedynkaX

Klub HDTV.com.pl
VIP
Telewizory serii 71XX nie obsługują pilota Smart. Dopiero od serii 74XX jest to możliwe. Informacja pewna z infolinii Samsunga. Mam 73XX i też nie obsługuje. Dlatego dzwoniłem.

poltek

New member
Telewizory serii 71XX nie obsługują pilota Smart. Dopiero od serii 74XX jest to możliwe. Informacja pewna z infolinii Samsunga. Mam 73XX i też nie obsługuje. Dlatego dzwoniłem.
szkoda jestem rozczarowany tym telewizorem ostatni raz Samsung :( Dziękuje za odpowiedź. A jeszcze dopytam bo nie ma też Bluetooth czy mogę podłączyć do niego jakiś zewnętrzny port Bluetooth na usb ??

Ostatnia edycja:

zerojedynkaX

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dlaczego jesteś rozczarowany ? Mam prawie identyczny jak Twój , ale oprócz braku pilota Smart nic mu raczej nie brakuje. Matryca VA 4K i szybki Tizen. Potrzebujesz coś więcej ? Mój model ma akurat bluetouch. Nie wiem czy taka proteza na USB będzie działać. Dzwoń do nich. Niech Ci pomogą.

Ostatnia edycja:

Paździoch1

Klub HDTV.com.pl
VIP
I HbbTV w wersji 1.0 z 2010 jako jeden jedyny na rynku Samsung nam taką niską wersję oferuje, a od września wszyscy producenci w Polsce muszą oferować 2.0.2, dziś mają przeważnie 2.0.1

Do góry