Telewizor LCD 32 cali do 1500 zł.

przemek89k

New member
Witam serdecznie,

jestem nowy na forum i chciałbym prosić o radę z zakresu doboru dobrego telewizora LCD 32 calowego w cenie do 1500zł.

Czy Funai to dobra firma ? CO powiecie o telewizorach LG, Sharp albo Samsung ? Może jakieś konkretne godne polecenia modele TV LCD 32 calowych do 1500 złotych.

Znalazłem w sklepie takie modele :

1. LG-32LK530
2. Sharp lc32sh340e
3. Funai 32FL532

Jeden ze sprzedawców strasznie zachwalał tego LG'ka - czytałem opinie i wydaje się w porządku (co o nim myślicie - miał ktoś z nim styczność, co uważacie ?).
Z drugiej strony Sharp chyba też nie jest złą firmą - telewizor nieco tańszy niż LG (czy gorszy) ?
Na koniec pozostaje Funai - słyszałem, że firma nie jest z wyższej półki (ale może to błędne pojęcie ?) - co o niej myślicie ? Rozmiarowo telewizor bardzo dobrze pasowałby mi na półkę. Dodatkowo tylko Funai był opisany jako LED'owy....
Który byście wybrali i dlaczego ?

przemek89k

New member
Dodam jeszcze, że znalazłem w sklepie Philipsa 32PFL5606H - co o nim myślicie i o powyższych u góry :) Może znacie jakieś ciekawe oferty ze sklepów Euro RTV AGD, Saturn, Electro World, Media Markt, Mix Electronics - te są blisko mnie więc nie będzie problemu z zakupem :)

Ma_Ro

New member
@przemek89k - Moim zdaniem Funai to firma godna polecenia.
Miałem jakiś czas temu starszy model LH8 blisko dwa lata i co prawda zdarzyło się, że miał hot subpixel. Jednak bez żadnego problemu wymienili mi uszkodzony TV na LED24-H9323M i jestem naprawdę zadowolony. Prosty i solidny telewizor gdzie obraz jest super. Profeska w obsłudze klienta plus niezawodny TV i 5 lat gwarancji, polecam.

Do góry