Spider.Man
New member
Witam, postanowiłem założyć temat do dyskusji w którym chcę poruszyć powyższe zagadnienie czyli, Jaki telewizor do PC zamiast Monitora, lub Monitor LED z tunerem TV. Konkretnie czy ktoś posiada takie udogodnienie i jak to się wam spisuje? Jaki model polecacie, co o tym myślicie itd
Uważam że to ciekawe rozwiązanie zamiast kupować kolejny malutki monitor wybrać większy TV.
Telewizor miałby być głównie dużym monitorem a funkcja TV na drugim planie. Ma być w miarę tani i opłacalny. Wyświetlać bardzo dobry obraz zbliżony do wysłużonego CRT-ka Samsunga.
Mam na oku Samsung Le32d5000 lub Samsung Le32d5500 może ktoś testował jak to by się spisywało. Jakie wrażenia? Nie zależy mi na bajerach typu internet w tv. Szukam taniego i jak najlepszego rozwiązania.
Zapraszam do dyskusji
Mam na oku:
Samsung 32d5000
Samsung T24A550, T27A550, xl2370hd.
Może było by coś lepszego? Cena do 1700zł TV, Monitor do 1400zł.
Uważam że to ciekawe rozwiązanie zamiast kupować kolejny malutki monitor wybrać większy TV.
Telewizor miałby być głównie dużym monitorem a funkcja TV na drugim planie. Ma być w miarę tani i opłacalny. Wyświetlać bardzo dobry obraz zbliżony do wysłużonego CRT-ka Samsunga.
Zapraszam do dyskusji
Mam na oku:
Samsung 32d5000
Samsung T24A550, T27A550, xl2370hd.
Może było by coś lepszego? Cena do 1700zł TV, Monitor do 1400zł.