Telewizor firmy Sony KDL-55W905A - test pełny na Flatpanels.dk ...

accu

New member
Bez reklam
Witam uprzejmie,

W dniu 15 lipca 2013 r. ukazał się test telewizora firmy Sony KDL-55W905A , napisany przez znanego
i cenionego recenzenta sprzętu audio-wideo Rasmus'a Larsen z Flatpanels.DK . Telewizor ten
został uhonorowany przez redakcję portalu Flatpanels.DK nagrodą Award 2013 .:smile: Jest to zupełnie odmienna ocena od oceny wystawionej przez CNET(tylko trzy gwiazdki).
Test dostępny jest na:

Sony W9 test/anmeldelse - FlatpanelsDK

BTW, założyłem nowy temat , bo w istniejącym topiku o telewizorze firmy Sony KDL-55W905A nie
wyświetlają się nowe zapisy .

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Bo to dobry tv tylko trzeba sie pobawic ustawieniami a jak samemu sie nie potrafi tego zrobic tak zeby obraz zadowalal to trzeba za 300 zl kalibracje zamowic i na pewno potencjalny klient bedzie zadowolony. A nie patrzec wylacznie na test CNET ktory jak dla mnie to conajmniej troszke jest ..... co nie zmienia faktu ze dalej uwazam ze tn tv jest za drogi jak na edge leda i to bez dwoch zdan... i mysle ze mniej sie ich sprzeda jak hx 850... ktore byly w dobrej cenie i dobrymi tv byly...
Ciekaw jestem co na to Kiki, mam nadzieje ze jak wtedy tak sie ustosunkowal do tamtego testu to i cos Kolego Kiki napiszesz do tego testu ... a tym bardziej ze Flatpanels.dk jest zacniejszym recenzentem dla wielu osob... jak CNET, ktory jak wielu uwaza nie lubi sonego z jakis przyczyn ... Co tez nie ulega watpliwosci ze to jest jeden z testow, a najlepiej samemu sprawdzic i ocenic..

Ostatnia edycja:
Do góry