Telewizor do PS3 32 cale (full HD) 1200 zł

lolpol321

New member
Witam poszukuje telewizora lcd lub led 32 ktory bedzie podlaczony do PS3
Pokoj mam maly wiec 32 cale wystarcza ale jesli znajdzie sie jakis 37 cali w przystepnej cenie i dobrej jakosci zastanowie sie!

Zalezy mi glownie na jakosci obrazu. Gdzies czytalem ze przy tej wielkosci telewizora nie widac roznicy przy full hd a hd ready. To prawda?

Dodatki takie jak internet lub nagrywanie na pendrivea bylyby milo zachetna lecz to nie one beda decydowac o wyborze telewizora

Czekam na propozycje!!! Jestem wstanie cos dolozyc(nie duzo)

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Na 37 nie wystarczy.
A 32" i tak będą bez szaleństwa :
Sharp 32 Le 510
Samsung 32D400
Toshiba 32EL 933

krazy777

Member
Bez reklam
Ja jako drugi mam 37LH3000 i powiem Ci, że gorzej mi się na nim grało niż na wcześniejszym 32LC41 czy jakoś tak.

Mixmich

New member
LD420 kiepski do ps3 będzie. Upoluj 42lk530 lub 37lk530, realne 100Hz i całkiem zgrywa się z konsolą. Warto dołożyć to tego 1500zł.

Napiszę ci opinię ta temat tego telewizora,którą zamieściłem na innym forum:

Powiem tak-masakra,nie spodziewałem się ze produkują jeszcze tak strasznie słabo jakościowe telewizory,obraz jest masakryczny,nienaturalne kolory,zaciemniony obraz(tryb standardowy) co prawda jeżeli pokombinuje się w jasności, kontraście,ostrości i tak dalej to jest trochę lepiej ale nic po za tym.Telewizor można porównac do tv mojego kolegi który ma sharpa 32 cale sprzed 6 lat .W porównaniu do tv na którym grałem wcześniej - sony 37 kdl-p3020 to ten lg to tragedia.Po za tym telewizor(już na oko widać)ma duży input lag nawet w trybie gra.Przebolał bym jeszcze ten jakościowo obraz,ale ten input lag jest nie do zniesienia(gram dużo w fps-y)Dobrze że tv zamówiłem z przyzwoitym sklepie gdzie mogę zwrócić,co prawda stracę trochę na przesyłce,ale tak to jest jak się chce kupić jak najtaniej.A telewizor miał takie dobre opinie-nie dajcie się zmylić.Nie polecam telewizor lg do ps3!Jak dotąd najlepszy tv na jakim grałem to ten sony.Więc polecam firmę sony .

Do góry