Telewizor dla rodziców z obsługą skype w cenie do 2000 zł.

jaceksz82

Member
Witam serdecznie.

Chciałem podpytać czy występuje na rynku telewizor LED w cenie do 2000 zł, przekątna z zakresu 37-42 cale który posiadałby wbudowane wifi oraz możliwość korzystania ze skype? Chodzi o to iż rodzice chcieliby komunikować się przez TV z wnukami. Niestety obsługa komputera jest im obca więc może przez TV byłoby im łatwiej.

Pozdrawiam
Jacek

tdx

New member
Bez reklam
Ale zdajesz sobie sprawę że do TV potrzebna Ci będzie jeszcze kamera nie taka zwykła jak do komputera tylko specjalna pod dany TV która kosztuje ok 300zł?

TV to np Samsung UE40EH5450W

Ostatnia edycja:

jaceksz82

Member
Ale zdajesz sobie sprawę że do TV potrzebna Ci będzie jeszcze kamera nie taka zwykła jak do komputera tylko specjalna pod dany TV która kosztuje ok 300zł?

TV to np Samsung UE40EH5450W

Tak tak... zdaję sobie sprawę. A gdzie można dostać ten model. Na sklepach widzę bez literki W co chyba znaczy że bez wbudowanego wifi.

tdx

New member
Bez reklam
Poszukaj po sklepach jak nie znajdziesz to bez W też będzie, wystarczy za 60zł dokupić AP/Router i też będzie działać po wi-fi

jaceksz82

Member
Wolałbym jednak z wbudowanym wifi. Nie chciałbym utrudniać sprawy rodzicom poprzez dodatkowe peryferia. Nie wiem dlaczego Samsung UE40EH5450W nie jest dostępny... bez W jest mnóstwo ofert.
Może mógłby ktoś coś jeszcze zaproponować. Świetnym wyborem byłby philips 40pfl5007k ale wykracza poza budżet.

jaceksz82

Member
Faktycznie jest dostępny w tym sklepie, ale chyba nie wezmę go, gdyż przeczytałem że jest bardzo grubu... ma 93 mm grubości. W takim razie muszę brać coś bez wifi. Wybrałem 3 modele:

1. philips 42 pfl 4007 h
2. Panasonic TX-L42E5E
3. Toshiba 40RL933

Który polecacie?

Czy mógłby ktoś podpowiedzieć który z wyżej wymienionych modeli będzie najlepszy? Muszę jutro rano zamówić i dlatego chciałbym abyście poradzili co brać.

Do góry