Poradźcie proszę Jaki TV kupić w rozmiarze 55-60"
TV kupuję rzadko. Tym razem do nowego domu, więc musze się liczyć z budżetem, szczególnie, że docelowo będę potrzebował 3 sztuki.
Obecnie w mieszkaniu mam Philips 42PFL6008k/12 kupiony po przeczytaniu lata temu "Philips 47pfl6008 test - ten model robi furorę na całym świecie, czy tak będzie w Polsce ?"
i jestem do dzisiaj z niego bardzo zadowolony, a w szczególności za:
- genialny dźwięk (okrągły głośnik robi robotę)
- obraz z dobrą czernią
- czujnik światła i obraz nie męczący w nocy
- Ambilight (nawet tryb jednokolorowy)
- obrotową podstawę
(moja opinia niestety w 90% tylko na postawie programów z kablówki Vectra
)
Szukam czegoś nie gorszego od tego starego Philipsa, a fajnie jakby miał lepsze:
- Funkcje Smart (to chyba każdy
)
- pracę pod światło
Ważne też aby obraz był dobrze widoczny również pod kątem. Budżet powiedzmy 4tyś.
Przez pewien czas TV może być zmuszony do pracy z naziemną TV, potem coś na światłowodzie.
TV kupuję rzadko. Tym razem do nowego domu, więc musze się liczyć z budżetem, szczególnie, że docelowo będę potrzebował 3 sztuki.
Obecnie w mieszkaniu mam Philips 42PFL6008k/12 kupiony po przeczytaniu lata temu "Philips 47pfl6008 test - ten model robi furorę na całym świecie, czy tak będzie w Polsce ?"
i jestem do dzisiaj z niego bardzo zadowolony, a w szczególności za:
- genialny dźwięk (okrągły głośnik robi robotę)
- obraz z dobrą czernią
- czujnik światła i obraz nie męczący w nocy
- Ambilight (nawet tryb jednokolorowy)
- obrotową podstawę
(moja opinia niestety w 90% tylko na postawie programów z kablówki Vectra
Szukam czegoś nie gorszego od tego starego Philipsa, a fajnie jakby miał lepsze:
- Funkcje Smart (to chyba każdy
- pracę pod światło
Ważne też aby obraz był dobrze widoczny również pod kątem. Budżet powiedzmy 4tyś.
Przez pewien czas TV może być zmuszony do pracy z naziemną TV, potem coś na światłowodzie.