Telewizor 50' do PS4

Markcox

New member
skoro ograniczyłeś się do Philips'a, to ja nie pomogę. Ale na pewno znajdą się życzliwi, którzy doradzą.
Jedyne, co mogę podpowiedzieć, to do tej odległości powinieneś mierzyć w TV (min.) 65"

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Zdecydowanie Philips 55PFS7509.
Masz potrójny ambilight, subwoofer bezprzewodowy gratis, bardzo dobrą czerń , skalowanie i płynność. Oczywiście matryce natywną 100 Hz.

sooki99

New member
Witam ponownie,
dziękuję za wszystkim za pomoc niestety wybrany telewizor - Philips 55pfs7509 jest ciężki do zdobycia.
Dodatkowo teraz jest bardzo ciekawa promocja w Saturn, w której za każde wydane 500zł na TV otrzymujemy zniżkę 50zł na inny produkt.
Ponieważ w Saturn już nie ma tego Philipsa chciałem zapytać czy jest jakiś inny warty uwagi telewizor w cenie ok. 4 tysięcy.
Z góry dzięki za odpowiedź,
Pozdrawiam.

RHJG

New member
Bez reklam
Witam to idź do Saturna powiedz facetowi co chcesz i sobie wybierzesz ten który Tobie będzie odpowiadał ....

sooki99

New member
Ostatnim razem jak tak zrobiłem to mi zaproponował taki TV, który potem na forum został oceniony jako kompletnie nienadający się do grania dlatego teraz zdecydowanie mniej wierzę tym sprzedawcom

Ostatnia edycja:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Te telewizory są jeszcze dostępne od ręki i to z kalibracją gratis dla członków forum.

Do góry