telewizor 50"-55" ale jaki?

piomisk

New member
witam,przymierzam się do zakupu jakiegoś dobrego telewizora 50"do 55",będzie mi służył do oglądania telewizji oraz filmów z BD a także dzieciakom do gier,myślałem nad takim PANASONIC TX-P55VT30 i w mniej więcej w takiej cenie chciał bym się zamknąć,nie zależy mi czy to będzie plazma czy LCD czy LED,
zależy mi tylko żeby to był dobry tv i po zakupie żebym nie żałował wyboru,myślę że porównywać można telewizory stojące obok siebie w sklepie a w domu z odległości 4m tych drobnych różnic już się nie widzi muszę też dodać że nie mam możliwości oglądnięcia i porównania telewizorów w sklepie więc będę polegał na Państwa sugestiach i propozycjach. Pozdrawiam Piotr.

wrx

New member
Bez reklam
Ja moge napisac tylko tyle:
od X miesiecy szukam TV i od X miesiecy zamierzam kupic 55VT30.
Sa znaFcy, co to krytykuja, natomiast nie ma znawcy, ktory potrafi wskazac cos, co jest od tego lepsze i kosztuje podobnie.
Prawie dalem sie przekonac do LCD - poczytalem o wymienianych modelach, kosztujacych +50% i co?
A no ....
No. ;)

Madamko

New member
Jak nie masz możliwosci porównania w sklepie ( chociaż to tez nie wiele da) to wejdź w wyszukiwarki, wybierz przedział cenowy, zaznacz co wedlug Ciebie musi być bezwględnie ( np. DNLA, 3D, minim ilosc HDMI itp) zobacz co wizualnei z tego Ci się podoba wybierz 2 -3 modele poszukaj czy sa gdzieś zdecydowane negatywne opinie i kup.
Szukanie telewizora kilka miesięcy to ...???!!!

Codziennie sa nowe modele i po zakupie zawsze znajdziesz coś lepszego i nowszego oraz może gdzieś taniej.
Jak nie masz preferencji co do technologi LCD/Plazma pasywne /aktywne to co da Ci czyjś subiektywny punkt widzenia
Czas poświęcony na szukanie najlepszego telewizora poświęć na oglądanie tv lub inne przyjemności :D

Do góry