Telewizor 32 cale za 1000zł

ziutek11113

New member
Witam.
Tak jak w temacie, szukam telewizora za 1000zł, musi mieć gniazdo USB dzieki ktoremu bede mogl odtwarzać filmy z pendriva, oraz tuner telewizji cyfrowej
Oczywiscie chcialbym aby mial jak najwiekszą rozdzielczosc, HZ, etc <--- jak to tylko mozliwe w tej cenie

Myślałem nad tym: Thomson 32'' LED 32HU3253
Kusi mnie bo to LED, ale nie wiem czy odtwarza filmy ze swojego gniazda USB...

Czekam niecierpliwie na porady i propozycje

/

A co byście powiedzieli o takim telewizorze? - SHARP LC-32SH130EX
Ma naprawde dobre funkcje, rozdzielczość chyba wystarczająca, a jesli chodzi o 50 HZ to chyba norma w takich cenach, więc nie ludzę się że znajde 100HZ
Ale czy ogólnie nie są wadliwe? nie psują sie jakos czesto te SHARPY?

/

Znalazłem też coś takiego - Toshiba 32LV933
Jak z obrazem w tym telewizorze? czy nie jest ciemny? w ogóle to jaką jasność powinien mieć najlepiej tv?

Ostatnia edycja:

Karpaj

New member
Bez reklam
Do 1tyś jest o tyle trudno - że dostajesz albo firmy no-name, jakościowo niezbyt powalające, albo najniższe seria "firmówek". Według mnie i tak lepszą opcją jest to drugie.
Chyba dobrze by było zrezygnować z led, a kupić LCD, bo jakościowo te najtańsze ledy niepowalają.

Philips 32PFL3017
Toshiba 32LV933
Panasonic C5

ziutek11113

New member
Do 1tyś jest o tyle trudno - że dostajesz albo firmy no-name, jakościowo niezbyt powalające, albo najniższe seria "firmówek". Według mnie i tak lepszą opcją jest to drugie.
Chyba dobrze by było zrezygnować z led, a kupić LCD, bo jakościowo te najtańsze ledy niepowalają.

Philips 32PFL3017
Toshiba 32LV933
Panasonic C5

Na philipsa mnie nie stać, Panasonic nie ma USB, a toshiba którą podales dzis wlasnie mnie zainteresowala, moge ja kupic za 1000zł z groszami i ma Full HD

Mixmich

New member
lv933 ma fullHD i cena ok 1150 zł, może widziałeś av933 hdReady za 1000 zł można dorwać. Filmy z usb czyta dosyć fajnie, obraz chyba najlepszy w klasie.

ziutek11113

New member
lv933 ma fullHD i cena ok 1150 zł, może widziałeś av933 hdReady za 1000 zł można dorwać. Filmy z usb czyta dosyć fajnie, obraz chyba najlepszy w klasie.

Uwierz mi że znalazłem właśnie model FullHD za 1030zł :p
Więc mówisz że spoko obraz za tą cene? a nie orientujesz sie jakie formaty filmów odtwarza?

Mixmich

New member
To cena rewelacja.
Czyta na pewno .mkv .avi .mp4. Napisy najlepiej w formacie .srt, bo .txt trzeba odpowiednio zdekodować.

Podążając za stroną toshiby:
Toshiba Europe GmbH - 32LV933G
Video-Wiedergabe (USB) AVI, MPEG1, MPEG2 MP, MPEG4 SP, MPEG4 ASP, Xvid, H.264, AVC, MS ISO MPEG4, MJPEG, mpg, dat, vob, MP4, MKV, ts, trp, tp, flv

ziutek11113

New member
To cena rewelacja.
Czyta na pewno .mkv .avi .mp4. Napisy najlepiej w formacie .srt, bo .txt trzeba odpowiednio zdekodować.

Podążając za stroną toshiby:
Toshiba Europe GmbH - 32LV933G
Video-Wiedergabe (USB) AVI, MPEG1, MPEG2 MP, MPEG4 SP, MPEG4 ASP, Xvid, H.264, AVC, MS ISO MPEG4, MJPEG, mpg, dat, vob, MP4, MKV, ts, trp, tp, flv

No dzięki, dzięki :)

Ta Toshiba jest stąd - http://allegro.pl/listing.php/search?string=Toshiba+32LV933&requestCategory=73169
Czy jest ryzyko że to jakieś używane tv z taką ceną? niby na aukcji jest napisane że nowe i że gwarancja na 2 lata ale sam nie wiem, mnam mętlik w głowie

A co powiesz mi o tym telewizorze? - Telewizor LED 32' Sharp LC-32SH130EX MPEG4 USB (2855500590) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:

Mixmich

New member
Sporo większe zużycie prądu (81W kontra 55W w tośce), kolory trochę gorsze, ale całkiem jeszcze ok, sporo gorzej czyta filmy z pendrive'a i to nie jest pełny sharp, tylko tv robiony na zlecenie gdzieś na Tajwanie lub w Turcji. Toshiba będzie sporo lepsza.

ziutek11113

New member
Sporo większe zużycie prądu (81W kontra 55W w tośce), kolory trochę gorsze, ale całkiem jeszcze ok, sporo gorzej czyta filmy z pendrive'a i to nie jest pełny sharp, tylko tv robiony na zlecenie gdzieś na Tajwanie lub w Turcji. Toshiba będzie sporo lepsza.

Czyli ten SHARP ma gorsze kolory niż TOSHIBA, większe zużycie prądu oraz gorzej czyta filmy z pendriva? dobrze wszystko zrozumiałem? :)

Do góry