Telewizor 2200-2300 zł ( Na raty) Głównie Do Xboxa 360

pasti15

New member
Witam. Zamierzam kupić nowy telewizor i chciałbym Was prosić o pomoc. Telewizor głównie będzie służył do Gier Konsola Xbox 360 i oglądania telewizji i filmów z komputera. Jednak najbardziej zależy mi na grach. Telewizor chciałbym kupić na raty 30 rat po 75 zł czyli cena telewizora około 2200-2300 zł. Telewizor powinien być dostępny w jakimś sklepie z ratami 0%Nie wiem jaka byłaby najlepsza wielkość do mojego pokoju i tutaj też chciałem Was prosić o poradę.

Jak duży jest pokój: 3,5m x 4,5
Jaki masz obecnie telewizor: Funai 21"
Preferowana technologia:
Więcej oglądasz w dzień czy wieczorem: 50/50
Preferowana wielkość telewizora: Tutaj właśnie nie wiem jaki byłby najlepszy do mojego pokoju?
Preferowana marka: Bez Znaczenia
Jakie urządzenia będą podłączone: Xbox 360
Siedzisz na wprost czy również z katów bocznych: Tak i Tak
Jakimi złączami i co chcesz podłączyć: Xboxa 360 Złączem HDMI , Komputer, W przyszłości Cyfra +
Ile programów HD: Brak
Ile godzin dziennie ma grać telewizor: 6-8
Ile osób zasiada: 2-3
Ma stać czy wisieć: Na początku będzie stał a potem będę chciał go powiesić
Jaka klasa cenowa: Chciałbym Kupić Na Raty 75 zł rata miesięczna przy 30 ratach 0%
Odległość od telewizora: 2,5-3m

Bardzo Was proszę o pomoc w wyborze

Kampaj

New member
Bez reklam
Toshiba 40XV733-120Hz ze świetnymi głosnikami i ogromną mozliwością regulacji 1 miliarda wyświetlanych kolorów w "trzech wymiarach".

pasti15

New member
Przeczytałem jeszcze kilka tematów i stwierdził że mogę dołożyć do tej Toshiby. Ale też polecany jest samsung C650. Co było by lepszy w szczególności do gier Samsung LE37C650 czy Toshiba 40XV733G ? Bardzo Was proszę o pomoc

Do góry