TCL vs LG vs Samsung 2500zł

Darek1987

New member
Witam,

Przejrzałem kilkanaście tematów odnośnie zakupu telewizora 55 w cenie do 2500zł. Mam wrażenie, że najczęściej przewijające się modelem które rzuciły mi się w oczy to:

TCL55C725 (2400zł)
LG55NANO813 (2400zł)
LG55NANO863 (2500zł)
SAMSUNG QE55Q67 (2500zł)

oraz troszkę droższy

TCL55C728 (2800zł).

Do rzeczy. Telewizor dla teścia (60+) do salonu do popołudniowego / wieczornego oglądania kanałów z telewizji naziemnej. Wiadomości, jakiś film / serial. Na chwilę obecną posiada ok. 10 letni 42calowy TV Samsunga (który w jego mniemaniu i tak jest super, jednak chciałbym, żeby przesiadł się już na coś lepszego i większego) Najbardziej zastanawiałem się nad modelem TCL55C725, ale to tylko na podstawie tego co tutaj wyczytałem. Może wybralibyście któryś z tych pozostałych modeli ? A może jeszcze jakiś inny ? Nie obrażę się jak będzie tańszy niż 2400zł.

Przez chwilę zastanawiałem się nad dopłatą i zakupem TCL55728 określanego tutaj jako najlepszy TV w kategorii cena/jakość, niemniej jednak nie wiem czy do wieczornego oglądania przez 2-3h potrzebny jest model z takiej półki.

Byłbym wdzięczny za pomoc i każdą radę.

Darek.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Możesz spokojnie sięgać po tego TCLa.
To najlepszy LCD w Europie w klasie cena do jakości.
Jak będziesz niebieski masz w specjalnej ofercie idodatkowo pakiet gratisów o wartości 500
Zl

Do góry