@JayPLN
New member
Cześć ludziska. Jestem nowy na tym forum. Z TCL już miałem przyjemność walczyć gdy sam się wyłączał, podgłaśniał itp. Wgrałem softa i było przyjemnie. Teraz po kilku latach użytkowanie rozszerzyłem swoje aplikacje o Netflix a teraz przyszedł czas na Prime. I tutaj pojawił się "problem". W sklepie Google nie pojawia mi się aplikacja Prime a kiedy próbuję ją zainstalować z przeglądarki to wyskakuje komunikat iż telewizor nie spełnia jakiś tam wymagań. Do tego kiedy chce uruchomić jakikolwiek film z poziomu przeglądarki wyskakuje mi komunikat iż wykryto projekcie i pojawia się taki niebieski trójkąt w kole i nie mogę nic oglądać.
Moje pytania czy ten TV już jest tak leciwy że nic nie da się nic z tym zrobić czy wgrać nowy soft i dać mu pożyć jeszcze kilka lat ?
A jeśli jest jakiś aktualny soft bo mój tv twierdzi że ma aktualny (Wersja 8.0.0 aktualizacja 5 lipiec 2020r, jądro 3.10.79, kompilacja OTT1.180130.001) to prosiłbym o link bo szukam od kilku dni nie mogę nic znaleźć.
Z góry dzięki
Moje pytania czy ten TV już jest tak leciwy że nic nie da się nic z tym zrobić czy wgrać nowy soft i dać mu pożyć jeszcze kilka lat ?
A jeśli jest jakiś aktualny soft bo mój tv twierdzi że ma aktualny (Wersja 8.0.0 aktualizacja 5 lipiec 2020r, jądro 3.10.79, kompilacja OTT1.180130.001) to prosiłbym o link bo szukam od kilku dni nie mogę nic znaleźć.
Z góry dzięki