Witam. Mam pytanie odnośnie jakiejś dobrej promocji na w/w telewizor ??
S sebciok New member Marzec 8, 2024 #1 Witam. Mam pytanie odnośnie jakiejś dobrej promocji na w/w telewizor ??
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Marzec 8, 2024 #2 Masz dla członków forum - za 3699 zł z pakietem gratisów dodatkowo o wartości 500 zł . Napisz na PW- dostaniesz info.
Masz dla członków forum - za 3699 zł z pakietem gratisów dodatkowo o wartości 500 zł . Napisz na PW- dostaniesz info.
M madekp Member Marzec 12, 2024 #3 Widzę dobre promki na ten tv Media exp i rtv euro Na raty wychodzi po 3545zł. Czy cena dalej u Ciebie dla członków taka sam czy może ciut w dół.
Widzę dobre promki na ten tv Media exp i rtv euro Na raty wychodzi po 3545zł. Czy cena dalej u Ciebie dla członków taka sam czy może ciut w dół.
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Marzec 16, 2024 #4 Tak, jak zawsze dla członków forum i to z pakietem gratisów dodatkowo.
A Aadek New member Sierpień 9, 2024 #5 A propo, czy mogę prosić przy okazji o ustawienia obrazu do modelu 745?
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Wrzesień 18, 2024 #8 Dla członków forum 3399 zł z pakietem gratisów dodatkowo o wartości 500 zł . Kiedy planujesz zakup ? Bo na niektóre modele planują podwyżki cen .
Dla członków forum 3399 zł z pakietem gratisów dodatkowo o wartości 500 zł . Kiedy planujesz zakup ? Bo na niektóre modele planują podwyżki cen .