Szukam telewizora lub monitora o przekątnej 24,25,28,32,39 cali z DVB-T_T2 z funkcją PIP

comp2018

New member
Dzień dobry
Szukam telewizora lub monitora o przekątnej 24,25,28,32,39 cali z tunerem nowymi standardami DVB-T/T2 z funkcją PIP, a żeby można było oglądać tv jednocześnie robić coś na komputerze, wyprodukowanego w roku 2019 lub 2020r.

Dodam, że kontaktowałem się firmą LG i oznajmili, że już nie produkują telewizorów, ani monitorów z funkcją PIP.

Proszę o podanie modeli, jeżeli ktoś zna.
Dziękuje

Lechu1956

New member
Obecnie na rynku , to chyba tylko telewizory Panasonic posiadają i dokładnie opisują działanie PIP. Np. 40TX-40GX810e. Ale jak dokładnie się wczytamy, to okazuje się ,że dźwięk jest tylko z głównego źródła obrazu. Mniejszych telewizorów nie spotkałem. Owszem w niektórych telewizorach jest napisane w specyfikacji picture in picture (np. TCL). Ale jak , to działa nie wiedzą nawet przedstawiciele TCL. Funkcja PIP niestety zanika. W zamian w telewizorach mamy jego odmiany typu mini live w LG. Korzystasz z przeglądarki w telewizorze , a w małym okienku masz możliwość korzystania z kanału telewizyjnego. Okienko o wiele mniejsze niż w starym typowym PIP.
Rynek monitorów nie jest mi znany.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Funkcja Pip ma zostać uruchomiona w kolejnym Androidzie.
Więc powinieneś się kierować tym wyposażeniem.
A masz już dobre modele w wyposażeniem Android nawet w 32".

Do góry