czy ogladales na nim jakies filmy HD z PC?
oczywiście
już sporo ściągnąłęm dzięki HDBits a mój dvd nie odtwarza WMV więc wszystko leci najpierw na 931MP-test a potem puszczam z kompa na GE1E
zastanawiam sie czy bedzie tak samo czy moze nie ma takiej mozliwosci zeby w trybie TV uzywac go jako monitora (skoro ma juz tryb monitora PC oddzielnie dodatkowo).
będzie tak samo - to wszystko zależy od grafy
jezeli mozna podlaczyc PC pod 931MP jakby byl tylko i wylkacznie HDTV to jak wyglada sprawa ustawien karty graficznej?chodzi mi dokladnie o cos takiego czy jak przejdziesz na tryb telewizora to jest mozliwosc wybrania sygnalu DVI/HDMI i puszczenia obrazu z PC tak jakby 931MP byl tylko i wylacznie telewizorem HD?
jeżeli najpierw wchodzisz do ustawień karty i konfigurujesz sobie ustawienia DVI-HDMI a potem chcesz przełączyć sobie 931MP na TV to na wyjściu DVI dalej widzę pulpit kompa a nie TV
więc robisz - ustawiasz co chcesz - wybór należy do Ciebie a nie do kompa
nie wiem czy udalo mi sie jasno wytlumaczyc o co mi chodzi - jak nie zalapales to pisz to bede probowal to jasniej jakos opisac
mam nadzieję że zrozumiałem
druga sprawa jak wygladaja na nim gry typu COD2 czy NFS MW?
widac jakies rozmycia jak sa gwaltowne zmiany w ruchu?
i tu mnie masz
jestem fanem CoD i mniej CoD2 /większa realność jest w CoD/denerwuje mnie to bieganie z pistoletem
kupiłem sobie orginałki tych gier oraz CoDUO - to mój faworyt
oczywiście wszystko jest super - gram codziennie od 23.00 do 3.00
masz pod niego podpieta kablowke, satelite czy moze n! ?
niestety nie to wszystko lata pod LCD GE1E
podpiety jest tylko kabel anteny naziemnej
co do PIP to co masz podpiete? DVD, magnetowid czy tuner satelitarny? a moze nie ma potrzeby podpiecia dodatkowego urzadzenia zeby PIP dzialal?
pod PIP podłączysz wszystko
najpierw wybierasz PiP - On i teraz wybierasz SOURCE /do wyboru:TV,EXT,AV,S-Video,Component?
jak widzisz można wszystko
wiesz moze czym sie rozni 931MP od 932MP?
bo 932 jest sporo tanszy

WSZYSTKIM
932MP ma słabą matryce TNT TN a w 931MP jest PVA
ma gorszy kontrast ,ma mniejszą jasność
nie ma sensu pisać to dwa LCD/Monitory
które dzieli przepaść technologiczna