stereo do bani

kerad

New member
cześć
na poczatek poproszę aby się nie smiać, ok.
teraz tak, mam trzyletni AV Sony z systemem 5.1 i albo coś popieprzyłem z podłaczeniem albo takiej opcji w tym AV nie ma - chodzi o dźwięk stereo - gdy włączam tryb stereo to owszem jest ale bez basów. W związku z tym mam pytanie - czy jest możliwe wydobycie z tego AV dzwięku stereo razem z basami w kolumnach - a jezeli nie to czy te nowe AV z systemem 7.1 maja taka mozliwość.
z góry dziękuję za jakiekolwiek zainteresowanie moim problemem.

misiekkb

New member
kerad napisał:
W związku z tym mam pytanie - czy jest możliwe wydobycie z tego AV dzwięku stereo razem z basami w kolumnach - a jezeli nie to czy te nowe AV z systemem 7.1 maja taka mozliwość.
Jeśli chcesz żeby CI system grał na wszytskich głośnikach i też subwoofer włacza się poprostu, którykolwiek z systemów dzwięku:DTS:NEO, Logic 7, D PRO LOGIC i itd. Ale przedewszytskim bas w kolumnach przednich zależy ampli jak i samych kolumn, jeśli chcesz kolumny bardzo basowe to JBL, Paradgimy, a co do ampli to spróbuj pogrzebać w ustawieniach i to znalezć, j a w swoim raz ze mam potencjometr od bassu, dwa że mogę wybrac opcję na bass: przednie kolumy + LFE lub sam LFE

Do góry