quarantine01
New member
Witam, Po którejś aktualizacji oprogramowania zauważyłem, że Youtube potrafi wyłączać się po kilku sekundach, czasem paru minutach, czasem nawet nie trzeba nawet wybierać filmu...Aplikacja się zatrzymuje i wracamy do głównego menu telewizora....
To samo gdy staruje film z komórki....
Panasonic Polska oczywiście odsyła do twórców aplikacji Youtube....a ja nie mam za bardzo ochoty kupować się jakiegoś TV Boxa....
Czy ma/miał ktoś podobne problemy? Jeśli nie to na jakiej wersji oprogramowania ma telewizor?
Jeśli miał i udało się rozwiązać to byłbym wdzięczny za pomoc....
p.s. zakładam, że nie to związane z przejściem na HTML5, bo po pierwsze dotyczyło to starszych tv a po drugie ]te same filmy potrafią być sporadycznie odtwarzane w całości do końca....
Pozdrawiam
TK
To samo gdy staruje film z komórki....
Panasonic Polska oczywiście odsyła do twórców aplikacji Youtube....a ja nie mam za bardzo ochoty kupować się jakiegoś TV Boxa....
Czy ma/miał ktoś podobne problemy? Jeśli nie to na jakiej wersji oprogramowania ma telewizor?
Jeśli miał i udało się rozwiązać to byłbym wdzięczny za pomoc....
p.s. zakładam, że nie to związane z przejściem na HTML5, bo po pierwsze dotyczyło to starszych tv a po drugie ]te same filmy potrafią być sporadycznie odtwarzane w całości do końca....
Pozdrawiam
TK