Witam .Czy jest zauważalna różnica w obrazie bo w cenie tak:-D
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Listopad 13, 2013 #2 Oczywiście jest zauważalna różnica i warta dopłaty.
P Pablo200 New member Listopad 13, 2013 #3 Sam to przerabiałem niedawno tylko vt 60 Pierwsze wziąłem st. 65 pózniej odesłanie i wymiana na vt 60 55' Tu nawet nie ma co pisać przepaść . Ps pozdrawiam Olsztyn i audio video Ostatnia edycja: Listopad 13, 2013
Sam to przerabiałem niedawno tylko vt 60 Pierwsze wziąłem st. 65 pózniej odesłanie i wymiana na vt 60 55' Tu nawet nie ma co pisać przepaść . Ps pozdrawiam Olsztyn i audio video
B bady87 Member Listopad 13, 2013 #4 No i cenowo jest coraz lepiej 7700+ tablet jakieś 500 wychodzi 7200
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Listopad 13, 2013 #5 Wiele osób już tak zrobiło z wymianą i teraz są bardzo zadowoleni. CI co mają jak zawsze bardzo dobrze wiedzą. Ale jak zawsze jeszcze lepiej wszystko wiedzą Ci nawet na oczy nie widzieli i opowiadają, och opowiadają....
Wiele osób już tak zrobiło z wymianą i teraz są bardzo zadowoleni. CI co mają jak zawsze bardzo dobrze wiedzą. Ale jak zawsze jeszcze lepiej wszystko wiedzą Ci nawet na oczy nie widzieli i opowiadają, och opowiadają....