wlochatybilly
Member
Dziękuję za zainteresowanie moim ogłoszeniem , mam na sprzedaż plazmę firmy Panasonic , jest to 50" model kupiony 2 lata temu , od nowości u mnie w stanie perfekcyjnym zarówno wizualnie i technicznie . Telewizor prezentuje absolutnie wzorcową jakość obrazu której wg. opinii użytkowników nie pobiły nawet nowsze modele , nie mogę tutaj wkleić linków do testów i na fora specjalistyczne ale proszę wpisać w google Panasonic TX-P50V20E , dodatkowo żeby całkowicie wykorzystać możliwości sprzętu przy zakupie został on profesjonalnie skalibrowany , z kalibracją dałem za niego prawie 6 tyś . Telewizor nigdy nie naprawiany a świeci tak samo dobrze jak wtedy gdy go kupiłem i na pewno długo jeszcze posłuży nowemu właścicielowi .
Plazma zdecydowanie lepiej przetwarza sygnał ze zwykłej kablówki , ma lepszą paletę kolorów , czerń i można ją praktycznie oglądać z dowolnego miejsca w pokoju , ledy nie mają tutaj żadnych szans , sprzedaję tylko dlatego że kupuję również plazmę Panasonica ale 65".
Zapraszam na odbiór osobisty do Szczecina , można będzie samemu ocenić w jakim stanie jest telewizor , zaprezentuję również jak przetwarza on obraz z różnych źródeł sygnału od zwykłej kablówki po full HD z Blu-ray , jest też możliwość wysłania firmą kurierską z ubezpieczeniem , bo jest do niego oryginalny karton , do tego wszystkie papiery , gwarancja już chyba wygasła , instrukcja obsługi i wydruki z kalibracji , pilot jak nowy bo używam Logitech Harmony .
Cena - 2,5 tyś .
Kont : 792227207
Plazma zdecydowanie lepiej przetwarza sygnał ze zwykłej kablówki , ma lepszą paletę kolorów , czerń i można ją praktycznie oglądać z dowolnego miejsca w pokoju , ledy nie mają tutaj żadnych szans , sprzedaję tylko dlatego że kupuję również plazmę Panasonica ale 65".
Zapraszam na odbiór osobisty do Szczecina , można będzie samemu ocenić w jakim stanie jest telewizor , zaprezentuję również jak przetwarza on obraz z różnych źródeł sygnału od zwykłej kablówki po full HD z Blu-ray , jest też możliwość wysłania firmą kurierską z ubezpieczeniem , bo jest do niego oryginalny karton , do tego wszystkie papiery , gwarancja już chyba wygasła , instrukcja obsługi i wydruki z kalibracji , pilot jak nowy bo używam Logitech Harmony .
Cena - 2,5 tyś .
Kont : 792227207

Ostatnia edycja: