Sports Champions

Peek

New member
Bez reklam
to jest obok The Fight: Lights out gra którą powaznie się interesuję w sensie kupna na Move.

Ping Pong zapowiada sie fantastycznie, niestety inne sporty troche słabizna, strzelanie z łuku, bule disc golf raczej mnie nie grzeją...

Widać, że gra genialnie pokazuje możliwości Move.

debeef

New member
Bez reklam
z gier typowo na move najbardziej interesująca pozycja The Fight o ile się orientuję potrzebuje dwóch PSM, a tylu nie zamierzam kupować. Tylko tych dyscyplin niewiele...

mietek099

New member
To The Fight podobno lipnie wychodzi w praniu. Ludzie, którzy to testowali mówią o słabej reakcji na ruchy i ogólnie o ślamazarnej rozgrywce.

tomiga

New member
Miałem okazję w piątek być w Berlinie na targach IFA. Mozna bylo tam zagrac w Sports Champions jak na razie to chyba jedyny sensowny tytul (byl tez Kung Fu Raider) na Mova. I musze przyznac ze prezentuje sie interesujaco. Jak ktos ma ochote poczytac wrazenia z targow (m.in gier, 3D, kontrolery ruchowe a takze tablety, e-czytniki) to zapraszam na swojego bloga (jest tez filmik z Sports Champions gdy gra dwoch graczy ze soba (gladiatorzy i lucznictwo - 4 rozdzki zalecane :( )
Zapraszam na: Tomiga Blog

pav3l

New member
Bez reklam
Dla mnie to głupie. Nie lepiej sobie normalnie pograć w ping ponga? Frajda nieporównywalnie lepsza....

pav3l

New member
Bez reklam
A nie wiesz, że istnieje coś takiego jak Hala sportowa, na której masz siłkę, tenis, squash, halówkę, ping ponga? Czy machanie ręką przed telewizorem (jakkolwiek to by nie brzmiało) ma cokolwiek wspólnego ze sportem? IMHO nędzna, mocno nędzna namiastka sportu....
Jak ktoś mieszka w domku, to koszt stołu do ping ponga nie jest duży...

tomiga

New member
Tak, koszt stolu do ping ponga moze i nie jest duzy, ale koszt domu w ktorym mozna go pomiescic juz przekracza budzet znacznej czesci spoleczenstwa.

Oczywiscie jezeli nie podoba Ci sie koncepcja kontrolerow ruchowych to Twoja opinia... ja tam nikogo na sile nie bede przekonywal. Ja to kupuje.

A gram to w pilke nozna, jakos nigdy mi nie przyszlo do glowy zeby umawiac sie z kims na ping ponga w hali sportowej.

pav3l

New member
Bez reklam
A którym miejscu napisałem coś o kontrolerze ruchomym?
Ja się wypowiedziałem tylko na temat ping ponga.:razz:
Pozd.

Peek

New member
Bez reklam
A właśnie, że nie jest! ;)

"Nie dostaliśmy jeszcze potwierdzenia od sony polska czy gra wyjdzie w polskiej wersji językowej.Jeśli będzie taka wersja to będziemy mieli grę po polsku .W tej chwili możemy potwierdzić że okładka i instrukcja jest w języku polskim."

A wszyscy dobrze wiemy, że gra wyjdzie w języku polskim;)

Ja już kupiłem ;)

Peek

New member
Bez reklam
Na dobrą sprawę w Polsce jeszcze PÓKI CO nie ma piractwa na PS3, a czekaj czekaj jeszcze wspomnisz moje słowa, ale koniec offtopu.

A propos tematu, niestety:

"gracze: offline 1-2, online - brak"

Do góry