Sprawdz w Salonach Sony promocję na ten model , gwarancja 5 lat i ...dodatek do tv.
Na telewizory sony to MM i saturn maja bardzo dobre ceny i czesto sa w gazetkach. Ostatnio 55hx751 (czyli 2 pary okularow w komplecie) + bluray s490 gratis (cena kolo 500zl) kosztowal 6499. Obserwuj promocje, ale tez spytaj sie bezposrednio w sklepie, bo moze cos utargujesz
Dziś w media markt jest promocja na ten telewizor ale 40 cali http://www2.mediamarkt.pl/lp/P_MM_PLV_2506HHV1.pdfWitam!
To mój pierwszy post, a piszę, bo nigdzie w necie znaleść odpowiedzi nie mogę. Mam telewizor Sony kdl 55HX750 i problem z filmem w mkv 3D, bo jak podłącze dysk do tv to nie widzi dysku (toshiba), a jak podłączę do odtwarzacza blu ray co dodali w gratisie bdp s490 to otworzył, ale telewizor nie miąl aktywnej opcji polączenia obrazów obok siebie. Aktywne było tylko 2D-3D. Jakieś sugestie?
Witam!
To mój pierwszy post, a piszę, bo nigdzie w necie znaleść odpowiedzi nie mogę. Mam telewizor Sony kdl 55HX750 i problem z filmem w mkv 3D, bo jak podłącze dysk do tv to nie widzi dysku (toshiba), a jak podłączę do odtwarzacza blu ray co dodali w gratisie bdp s490 to otworzył, ale telewizor nie miąl aktywnej opcji polączenia obrazów obok siebie. Aktywne było tylko 2D-3D. Jakieś sugestie?
Witam jestem zainteresowany kupnem nowego telewizora LCD firmy Sony wstępnie wybrałem model KDL-55HX750 czy ktoś z was go posiada? Po drugie jestem z Płocka gdzie lepiej kupić ten telewizor w SonyCenter czy w Mediamarkt. Proszę opinie pozdrawiam.
Dobrze trafiłeś Do Auchan w Płocku zawita niebawem model 40 calowy. Zapraszam na dział RTV - pytaj o Radka, może uda się zamówić większy model 55 cali.
okej wpadne w tygodniu a nie wiesz jak z gwarancja?