Sony Vegas Movie Studio Platinum 9

bbiek007

New member
Pytanie do ludzi zorientowanych.
Sprawa dotyczy programu: Sony Vegas Movie Studio Platinum 9. Producent podaje, że program obsługuje system: "Sony AVCHD". Czy ktoś wie co to oznacza ? Czy program będzie obsługiwał nagrania AVCHD zarejestrowane tylko kamerami Sony, czy też będzie umożliwiał edycję materiału nagranego kamerą Panasonic.
Proszę o poradę od osób, które już doświadczyły tego programu w szczególności w konfiguracji z filmami pochodzącymi z Panasonica.
pozdrawiam

Seba_Fan

New member
Bez reklam
sciagnij demo a sam zobaczysz,

oznacza to ze masz obsluge formatu AVCHD, nie wazne jaka kamera nagrasz to standard

to az musi nowy watek zakladac, wszystko masz opisane na stronie producenta

czemu nie sciagnales dema?

ja bym skasowal ten watek

arniparus

New member
Ja mam natomiast pytanie z innej beczki. Posiadam ten program co kolega mowi jak i rowniez ten co jest dostarczony razem z kamera. Chcialbym zmontowac moj pierwszy film.

Pytanie ktory z tych programow jest lepszy i jak zapisac material aby mozna bylo to wszystko odtworzyc w normalnym Blue-ray czy DVD ? Najlepiej z podzialem na rozdzialy. Czy ktos wie i pomoze ? Moze jakis link do stronki gdzie mozna o tym poczyac ?

Z gory serdecznie dzieki

wskalski

New member
Sony Vegas PRO vs Platinum......

czy może ktoś może używał wersji 9 Platinum a przesiadł się na PRO...??? widzę że wersja Platinum ma kiepskie algorytmy przeliczania, zastanawiam się czy wersja PRO (kilka razy droższa...!!!) ma tylko więcej bajerów czy daje lepszej jakości produkt....... somebody help...!!!...:)

Do góry