Sony KDL43w805c

Gazownik88

New member
Hej, zastanawiam sie nad tym telewizorkiem. Dotychczas myslalem o 4k ale po zastanowieniu odpuszcze sobie temat na rzecz dobrego FHD. TV potrzebuje do dwóch rzeczy:
-wieczornych sensów filmowych
-do grania

Jaka ten TV ma matryce(sprzeczne informacje w necie)
Jak z jakością i płynnością obrazu?
Czy jest coś lepszego w tej cenie(nie konieczne sony?

Ewentualnie model SOny KDLw809c(jeżeli jest jakaś różnica)

Ostatnia edycja:

slawko_23

New member
Bez reklam
Matryca 100 Hz, VA
Płynność ok, więcej modeli z lepszymi parametrami w większej przekątnej, więc trudno polecić coś innego w tej cenie i wielkości....

hyden

New member
Witam podepne się pod temat jak to jest z tymi matrycami sa 60 hz 100 i 120 ?
Tez interesuje mnie ten telewizor tylko 50 cali i wlasnie sprzedawca mi go zachwalal za matryce 120 hz i ze nic lepszego w tej cenie nie znajde 3600 zl
Czy ktos moze mi polecic cos tanszego w miare ok i czy te 60 hz to rzeczywiscie taka lipa

Ogolnie chciałem kupic cos z 4k ale Pan mi wytłumaczyl ze za 3000 4k mam sobie darowac dobre zaczynaja się od 5000

Interesował mnie model lg 50uf7787
dzieki pozdrawiam

Ostatnia edycja:

radzio133

New member
Ja mam tyle samo do tv i kupuję 49 albo 50 cali bo 43 wydaje mi się za mały jak kupujesz do grania to lepiej kupić coś większego a tv będziesz oglądał

Gazownik88

New member
Ja mam tyle samo do tv i kupuję 49 albo 50 cali bo 43 wydaje mi się za mały jak kupujesz do grania to lepiej kupić coś większego a tv będziesz oglądał

Kwestia gustu. 50' jak dla mnie to duża kobyla.
Z tej odległości mam wrazenie jakbym siedział w pierwszym rzędzie w kinie(sprawdzone u znajomych).

Z naziemnej + free sat + netflix(mieszkam w UK).

Do góry