Sony Kdl32W653A Kalibracja

pistolback

New member
witajcie ,czy ktos moglby mi podac optymalne ustawienia do tego modelu telewizora? podswietlenie,jasnosc,kontrast,kolor,ostrosc i balans bieli i wiele innych optymalnych ustwien dla xbox360 i PC .Z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi thx

accu

New member
Bez reklam
Witam uprzejmie,

Masz rację tdx . Matryca jest 50Hz . Wszelkie moje wątpliwości w tej kwestii w rzeczowej rozmowie rozwiał fachowiec
, który serwisuje sprzęt audio-wideo , również firmy Sony.

Przepraszam , że piszę w tym topiku , bo w topiku w którym pisałem o swoich wątpliwościach nie wyświetla się moja wypowiedź.

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:

accu

New member
Bez reklam
Witam uprzejmie,

W dniu 22 lipca 2013 r. ukazała się recenzja telewizora firmy Sony model KDL-42W653A na portalu
Trusted Reviews , napisana przez recenzenta John'a Archer .
Chętnych do zapoznania się z tą recenzją , zapraszam na stronkę:

Sony KDL-42W653A review - TV - Trusted Reviews

Autor recenzji podkreśla bardzo dobry obraz w 2D w tym telewizorze za "niewielkie" pieniądze.:|
Telewizor ten otrzymał rekomendację portalu.

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:

hunkyz

New member
Mam pytanie ponieważ wszystkie testy w necie mówią o modelu W653 lub W654 czy to ten sam model z ta samą matrycą co modele dostępne w polsce tj.W655.?

theblock

New member
Dołączam się do pytania powyżej. Różnica miedzy modelami xx3 a xx4 to kolor, a co z modelem xx5? Czy matryca i oprogramowanie jest to samo? Nie ukrywam, ze zainteresował mnie ze względu na rekordowo niskie opóźnienie wejścia.

Do góry