Sony KDL32U2530

Mattanja

New member
Witam
Długo szukałem forum na którym mógłbym napisać coś o moim przypadku. Jestem juz tak wku****ny, że nie wiem od czego zacząć. Najlepiej będzie chyba od początku. Po pierwsze kupiłem TV LCD wyżej wymieniony w temacie 20 września 2007. Jak niektórzy pewnie wiedzą od 1 października weszła promocja na 5 letnią gwarację. Mój tv po 2 miesiącach działania miał wymienioną matryc. Wszystko miało byc już dobrze, ale jak go przywieziono z serwisu to po tygodniu zaczął się włączać przy właczaniu tryb autodiagnostyki( tv się włącza po czym ekran gaśnie, dźwięk się pojawia z opóźnieniem i tv się wyłącza i miga czerwona lampka a zielona czały czas się świeci). Telewizor dwukrotnie był z tym w sewisie. Problem w tym że czasami wszystko jest dobrze a czasami nie. Obenie od wczoraj nie chce działać. Oni nie stwiedzili niczego, a ja nie mogę oglądać. Czy ktoś miał moze podobną sytuację? Piszę na tym forum gdyż nie można się dodzwonić do Sony. Czy ktoś moze wie czy można zrezygnować z zakupionego tv, jeżeli uzna się go za wadliwy? I dlaczego mój tv ma roczną gwarancję a te same tv zakupione 11 później niż ja ma 5? Czy mój tv jest wtedy gorszej jakości czy co?

Do góry