Sony KDL-55HX820 czy Samsung UE55D8000

Micbie

New member
Witam
Proszę o pomoc w wyborze telewizora, bylem w Saturnie i wpadły mi w oko powyższe TV, ceny porównywalne ale moje obeznanie w tym temacie jest nikłe... Dlatego zwracam sie z prośba o pomoc w wyborze. Przeznaczeniem TV maja być głownie sportowe wydarzenia (piłka nożna) od czasu do czasu PS 3, czasami mecz w 3D (cyfra + HD)...
Być może polecane jakieś inne modele ??

Evre

New member
Miałem podobny dylemat, choć w mniejszym formacie (46). Pokierowałem się własnym odczuciem i wybrałem Sony, mimo kilku różnych zdań, różnych osób. Czy jestem zadowolony? Jestem i nie piszę tego z faktu, że wybrałem ten model a nie Samsunga i teraz nie mam wyjścia. Co więcej, będę szczery na tyle że jednak polecałbym Ci chyba Samsunga - będzie optymalny dla Twoich oczekiwań.

Micbie

New member
dzięki za poradę, chociaż może wypowie się ktoś mający Samsunga D8000, może ktoś podłączał PS 3 pod ten telewizor? jak wrażenia ?
jestem też ciekawy czy mecz piłki nożnej w jakości HD sie "nie zacina" oglądałem kiedyś u znajomych mecz na jakims Samsungu(nie pamietam modelu) i miałem takie wrażenie jakby sie coś zacinało :smile:
a w sklepie meczu na TV mi nie puszcza :smile:
myślicie że ceny tych telewizorów spadną w ciągu najblizszego miesiąca ??

Micbie

New member
W pokoju gdzie miałby stać zakupiony telewizor słońce często nie zagląda, jest to pokój widny ale nie nasloneczniony ( w oknach są rolety) odległość od TV do kanapy to ok 3-3,5 m (znajduje sie na wprost TV)

Do góry