Sony kdl-50w809c z mx playerem

ogoorek

New member
W tym wątku a jeśli i nie to w innych dot. tego modelu, kilka osób skarżyło się że dysk podłączony na USB nie zawsze był widziany. Temat instalacji dodatkowego odtwarzacz wydaje się super i mam nadzieję że nie wpływa mocno na czas uruchomienia filmy (lubię się bawić, ale nie tak jak kilka lat temu, lubię proste rozwiązania, wbudowane, zintegrowane jak np. Smart TV).

Jeśli więc nie ma problemu, ok. Struktura katalogów nie jest wielkim problemem, grunt żeby działało to w ogóle, a nie, jak np. w testach na obywatel HD wiązało się to z ciągłym resetowaniem telewizora czy jego ponownym uruchomieniem. Wiem, że jego testy były robione już jakiś czas temu, dlatego też dopytuję, czy od tego czasu SONY wypuścił aktualizacje które faktycznie wnoszą wiele nowego i dobrego.

Jest ok, nie masz się czego obawiać.
Ten tv mam od sierpnia i tylko jeden raz miałem sytuację, kiedy menu telewizora przywiesiło się na 20-30 sekund. Żadnych innych zawieszek nie miałem, nie musiałem resetować ustawień, wyłączać TV jak niektórzy opisywali. Jednak oprócz standardowego zestawu apek z SmartTV mam dodatkowo doinstalowanych dosłownie 3-4 inne, służące właśnie do odtwarzania z USB. Może to spowodowało, że nie miałem problemów z systemem?
Gdy spróbujesz używania KODI - nie będziesz chciał wrócić do innych aplikacji filmowych :)
A przy okazji - ostatnia aktualizacja (ta z połowy grudnia) bardzo polepszyła obsługę TV. W moim odczuciu wszystko chodzi zdecydowanie szybciej

Do góry