Sony Kdl 40w3000 40d3500

kz1

New member
Witam,
mam pytanie do osób znających się w temacie.
Na wstępie byłem w markecie i pooglądałem LCD. Wybór padł na SONY (chyba że coś się odmieni).
Wstępnie mój wybór padł pomiędzy modelami KDL-40D3500 a KDL-40W3000. Ten pierwszy jest w technologii Bravia Engine, zaś drugi w Bravia Engine EX. Cenowo lepiej podchodzi mi 40D3500, czy to EX stanowi istotną różnicę? - jeszcze jest Bravia Engine Pro w 40X3000, ale trochę kosztuje.
Co byście wybrali - spokojnie brać 40D3500, czy poczekać i wziąć droższy 40W3000, a może coś jeszcze innego (w tych pieniądzach)?

serdecznie pozdrawiam i Wesołych Świąt :)

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
to pierwszy model Sony który warto polecić, ale warunek to dobry sygnał.
Bo Sony przy słabym sygnale traci głównie na płynności , a skalowanie w Sd powoduje dropy na ekranie. Napisz swoje wrażenia i podaj jaką masz odległość od ekranu.

kz1

New member
kiki napisał:
to pierwszy model Sony który warto polecić, ale warunek to dobry sygnał.
Bo Sony przy słabym sygnale traci głównie na płynności , a skalowanie w Sd powoduje dropy na ekranie. Napisz swoje wrażenia i podaj jaką masz odległość od ekranu.
Witam,
odleglość od ekranu - ok.3,5m. Jak napisał kiki ważny jest dobry sygnał - na Discovery HD poezja :)
Ogólnie jestem zadowolony.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Sygnał SD jest słabo skalowany i analogowy i cyfrowy / chociaż ten ostatni znacznie lepiej/
A graniczne warunki wówczas to właśnie odległość 3,5 metra od ekranu.

Do góry