Sony KDL-40V4240

kolusos24

New member
Witam.

Jest to mój pierwszy post mam zamiar zakupić sobie TV, bylem w okolicznych sklepach i wpadł mi w oko Sony KDL-40V4240 w RTV EURO AGD za 3500 tys. Jako ze jestem laikiem w tych sprawach proszę Was drodzy użytkownicy o pomoc czy ten telewizor da rade pod cyfra, mam okolo 4-5 metrow od kanapy

Zaraz napisze drugiego posta co do niej (cyfry) bo to nie jest odpowiedni dział, chce również kino ale ze nie jestem melomanem chce zakupić coś do 2000 tys . W zestawie 5.1

kolusos24

New member
and76sz napisał:
Jeżeli chcesz wydać 3500 zł na tv to lepiej dołóż 99 zł i kup se kdl 40w4000 jest taki sklep internetowy z olsztyna

mogę dać nawet 3800 byleby różnił się czymś znacznym. A 40w4000 ? to dobry model ? zaraz przejrzę forum.

and76sz

New member
lcd

Ja właśnie go kupiłem, zastanawiałem się nad różnymi opcjami, wciskano mi już wszystko w sklepie, od plazmy panasonica po samsunga i inne. Wybór i tak padł na SOny i to właśnie ten model. moja Żona jak słyszy że znowu jadę do sklepu porównywać różne tv już wychodzi ze skóry. Testowałem na swoich oczach telewizory od 2 miesięcy. Myślę że nie będę żałował zakupu. Obieram sprzęt pod koniec przyszłego tygodnia, akurat w swoje urodziny:D

Do góry