Sony KDL-32-ex520

bartez111

New member
Witam, poszukuję telewizora, który będzie mi służył do: grania na konsoli PS3, korzystania z PC, oglądania TV. Najbardziej chodzi mi o PS3. Telewizor na pewno musi być 32". Cena do 1800 zł. Interesuje mnie kupno modelu sony ex520, poszukiwałem ex500 lecz nigdzie nie ma... Czy 50 Hz wystarczy? Nie mogę znaleźć jaki ma czas reakcji i czy dokładnie się nada. Nie ukrywam, że zależy mi na czasie i proszę Was o pomoc. Może polecicie inny w tej cenie, z góry dzięki ;)
Jest jeszcze inny model a mianowicie jest to Samsung UE32D5500. Który brać?

Ostatnia edycja:

Mylagos

New member
Witam.
EX500 byłby naprawdę świetny, no ale niestety dostać go to cud. EX520 moim zdaniem lepiej wypadnie niż ten Samsung podczas oglądania telewizji ( X-Reality naprawdę bardzo dobrze spisuje się przy obrazach w standardowych rozdzielczościach). Również uważam, że będzie zadowolony podczas gry. 100Hz moim zdaniem, było by bardzo ważnie, jeśli telewizor służyłby głównie do oglądania sportu. Podczas gry, wszelkie polepszacze są wyłączane.

fantomas

New member
Kupiłem żeby służył jako monitor i okazjonalnie do oglądania telewizji. Jako monitor obraz rewelacja po kablu HDMI.

Do góry