sony hx 820

lolek126

Well-known member
Bez reklam
witam od poniedzxialku juz beda w centrum sony nowe modele serii 8 czyli hx 820 proponuje tutaj wpisywac swoje wrazenia, a tych co kupia swoje opinie na ten model lcd. Cena narazie szal bo okolo 9 K. za 46 cali ale z poprzednim modelem bylo to samo a teraz wiadomo po ile sa :_)Pozdrawiam.
Lolek

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Mnie interesuje KDL-65HX920 ale chyba dopiero we wrzesniu bedzie

Witam tez mnei sluchy takie doszly ze beda dostepne gdzies okolo pazdziernika. A propowczesniejszego postu to ceny sa inne tzn.46 hx 820 cos kolo 8400 a 46 hx 920 cos kolo 10400 . W centrum sony w waie sa juz dostepne stoja na wystawie w piatek jade je obejrzec i cos posprawdzac zobacze jak sie prezentuja. Pozdrawiam.
Lolek

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Mnie interesuje KDL-65HX920 ale chyba dopiero we wrzesniu bedzie

Witam dzisiaj bylem w centrum sony i troszke ogladalem na hx 820 i 920 wlaczylem jeden film na dvd i byl ogladany z konwesrja do 1080 i oczywiscie plytka z filmem na bluray. Generalnie jakos tak specjalnie sie nie rozpisujac to jesli chodzi o wyglad to jesli komus pasuje sony to jest ok bo to wiadomo kazdy lubi co innego. Sam obraz zarowno jak i z plyty dvd nie mowiac juz o filmie na bluray mi sie podobal, a na 920 to juz w wogole bajka, ale jesli ktos ma mniej kasy to spokojnie moze brac i 820. Szklo mniej odbija jak samsung D 8000 tam sie mozna przeglaadac to juz jest to lepiej zrobione. Jeszcze ktoregos dnia trzeba podjesc i lepiej sie pobawic ale to jak juz beda te modele w saturnie czy MM bo tam wiecej mozna sie pobawic :) Pozdrawiam
Lolek

Do góry