Sony DAV-IS50 - pytanie do użytkowników...

artim

New member
Witam

Jestem zainteresowany w/w zestawem kina domowego Sony DAV-IS50. Jesli ktoś posiada ten zestaw proszę o wypowiedz odnosnie uzytkowania itd. Interesuje mnie bardzo system s-air, oraz jak ten odtwarzacz radzi sobie z DIVX-ami i polska czcionką w napisach. Z góry dziekuje za odpowiedz..

Pozdrawiam

klata69

New member
Za 2000pln można kupić lepszy sprzęt.

Jeśli koniecznie ma to być Sony to na twoim miejscu kupiłbym Sony STR-DG720 (950pln) + Sony DVPNS708H (280pln) + głośniki

Ewentulanie zamiast DVD mógłbyś pokusić się o sony BDP-S350 (800pln), albo poczekać jak blue-ray stanieje do ceny DVD.

kris7777777

New member
artim napisał:
Witam

Jestem zainteresowany w/w zestawem kina domowego Sony DAV-IS50. Jesli ktoś posiada ten zestaw proszę o wypowiedz odnosnie uzytkowania itd. Interesuje mnie bardzo system s-air, oraz jak ten odtwarzacz radzi sobie z DIVX-ami i polska czcionką w napisach. Z góry dziekuje za odpowiedz..

Pozdrawiam

Niewiele mogę powiedzieć bo sprzęt nabyłem wczoraj ale moim skromnym zdaniem sprzęt jest bardzo fajny, nieźle gra i zajmuje naprawdę mało miejsca. Obsługuje DivX nawet z napisami w standardzie CP1250 co mnie zaskoczyło bo w salonie Sony poinformowali mnie, że napisów nie czyta. Nie daje sobie rady z H246. Tylne głośniki surround i tak trzeba podłączyć kablem do odbiornika, więc rozwiązanie takie sobie ale zawsze to wygodniejsze niż motanie się z kablami po całym pokoju.

Pozdrawiam

Do góry