SONY BDV-E300 - co sądzicie ????

randy8

New member
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!
Mam do Was olbrzymią prośbę związaną w wyborem KD do mego nowego mieszkanka.
Duży (nazwijmy to umownie) pokój, będzie liczył ok. 20-21 m2. Chodzi mi głównie o w miarę dobry sprzęt do K.D. słuchania radia i oglądania TV (n'TV). LCD planuję SONY.
Poszukuję zestawu K.D. do ok. 2500 zł. Warunkiem jest to, że będzie to zestaw5.1., składający się w 4 głośników do powieszenia + centralny + sub. Znalazłem coś takiego: SONY BDV-E300 (z syst. Blue Ray), bardzo Was proszę o opinie na temat sprzętu. Ewentualnie jakieś alternatywy.
Pozdrawiam.

LUPO78

Banned
lepiej kup sobie coś z denona,yamahy lub onkyo + głośniki osobno i BD fakt że troszkę wiecej będzie trzeba zainwestować,ale na pewno jest to lepsze rozwiązanie dla przykładu Onkyo TX-SR607 ONKYO (dystrybutor firma E.I.C.) ceny Amplituner Onkyo TX-SR607 - porównanie cen w sklepach internetowych Quadral Quintas 5000 http://www.quadral.pl/pokaz/karta/id/26291 ceny Quadral Quintas 5000 - porównanie cen w sklepach internetowych jedno z lepszych i tanich BD na rynku LG BD370 BD370 DVD/Video TV/Audio/Video ceny LG BD370 Odtwarzacz BluRay - DVD i BluRay - LG BD370 Odtwarzacz BluRay od 586.00zł szkoda kasy na taki śmietnik jak te sony i tym podobne,efekt dźwięku na pewno będzie zdecydowanie dużo lepszy tak jak i jakość samego sprzętu

randy8

New member
A co myślicie o takiej konfiguracji ??
ampli - Yamaha RX - V565 - cena - ok.1700 zł
głośniki 5.1. - Infinity TSS-1200 - cena ok. 2300 zł lub Canton Movie 120MX - ok. 1300 zł
dvd/BR - LG BD370 proponowany przez kolegę - 600 zł
całość 4600 zł (z Infinity) lub 3600 zł (z Cantonami)

Ostatnia edycja:

randy8

New member
i jeszcze jedno pytanie, czy przy w moim przypadku, tj założeniu wykorzystania amplitunera, warto pakować się w model Yamahy RX V565, czy może lepiej kupić model niższy 465 lub nawet 365. ?

Do góry