Będzie za 10 dni.
Dziś zrobiłem połowę testu 50W809 i jestem pod wrażeniem.
Sony odrobił lekcje i chyba obejmie przywództwo w tej klasie.
Niektóre elementy biły rekordy.
Blokada szumów, równość podświetlenia matrycy, płynność - czapki z głów.
To jest o piętro wyższa. Jest na tej samej matrycy więc powinno być jednakowo. Będą ludzie mieli dużo radości.
Witam. Właśnie konfiguruję KDL50-w755c i wyskoczył mi komunikat. Przekreślona wtyczka z której uchodzi dym oraz obok coś się cały czas ładuje. Nie mogę nigdzie znaleźć inf. na ten temat. Czy to normalne i mam to po prostu przeczekać?
Pozdrawiam!
Kupiłem dziś 50W755C obraz żyleta co do androida śmiga ok, jedynie co mnie martwi to to że nie działają aplikacje takie jak youtube, tvp player itp. za każdym razem pisze mi że nie mam połączenia sieciowego, a to dziwne bo np. sklep z apkami działa i się łączy normalnie, czy ktoś ma podobny problem bo nie wiem czy to wada czy co ???
Nie ma DVB-s.
Zrobiłeś bardzo dobry zakup.
W755C nie ma 3D i ma MotionFlow XR 800Hz
W809C ma 3D i MotionFlow XR 1000Hz
podsumowując 1000 nie zobaczysz to bardziej marketing matryce 120HZ w obu tu jest kwestia albo chcesz 3D i za niego płacic albo nie 1wrzesnia będą nowe aktualizacje(trochę poprawia stabilność systemu,mam wrazenie ze ten rok bedzie testowym to nowy system ,chyba ze sony sie sprezy i dopracuje go do perfekcji choc w to wątpie kto by kupił modele z 2016,2017itd)))) może lepiej poczekać z zakupem stanieją jeszcze więcej ludzi kupi więcej testów bedzie )