Witam, jakiś czas szukam dla siebie pierwszego lcd. Ale rynek w tym momencie oferuję tyle różnych modeli że ciężko zdecydować się na zakup. Kilka razy odwiedziłem już salon firmowy sony w Krakowie i MM ale zawsze mam jakieś wątpliwości natury technicznej. Szukam Tv który będzie dobrze się sprawdzał nie tylko przy oglądaniu filmów ale również był kompatybilny z ps3 i komputerem. Z braku czasu sporadycznie oglądam tv więc zostają tylko dobre filmy formatów hddvd lub blue. Lcd będzię współpracować z kinem domowym Denona więc na jakości dzwięku telewizora nie bardzo mi zależy wręcz się nim nie kierowałem.
Moje wymagania:
- 32cale (nie myśle jak narazie nad większym, pokój to pokój a nie salon
- dobra współpraca z ps3 i komputerem
- naturalne kolory i szeroka możliwość regulacji
- dobra czerń (oglądam głównie w nocy więc jest to dla mnie ważne)
Jestem zdecydowany na Sony ale wacham się pomiędzy T3000 i S3000. Jeżeli możecie mi podać argumenty który lepszy z tych dwóch modeli. Czy może dodać jeszcze pare stów i kupić coś lepszego np.D3000. Raczej nie chce wydać więcej niż 2700zl ale jeżeli różnica ma być duża przemyśle ten aspekt. I na koniec kwestia JVC, widziałem u znajomego kilka dni temu i bardzo mi się spodobał.. wręcz byłem bardzo miło zaskoczony jego parametrami. Więc jako doświadczeni może pomożecie mi wybrać najlepszy z tych modeli.. Dzięki z góry za wszystkie argumenty i porady.
Pozdrawiam Rafał
Moje wymagania:
- 32cale (nie myśle jak narazie nad większym, pokój to pokój a nie salon
- dobra współpraca z ps3 i komputerem
- naturalne kolory i szeroka możliwość regulacji
- dobra czerń (oglądam głównie w nocy więc jest to dla mnie ważne)
Jestem zdecydowany na Sony ale wacham się pomiędzy T3000 i S3000. Jeżeli możecie mi podać argumenty który lepszy z tych dwóch modeli. Czy może dodać jeszcze pare stów i kupić coś lepszego np.D3000. Raczej nie chce wydać więcej niż 2700zl ale jeżeli różnica ma być duża przemyśle ten aspekt. I na koniec kwestia JVC, widziałem u znajomego kilka dni temu i bardzo mi się spodobał.. wręcz byłem bardzo miło zaskoczony jego parametrami. Więc jako doświadczeni może pomożecie mi wybrać najlepszy z tych modeli.. Dzięki z góry za wszystkie argumenty i porady.
Pozdrawiam Rafał