Sony 32 T3000 - dobra kablówka

Robertus64

New member
Bez reklam
Dzisiaj przytargałem z sąsiadem Sony 32 T3000 i na gorąco moje spostrzeżenie że ten Soniacz dobrze sobie radzi z kablówką.Co ciekawe taki sam z serii S grał troszkę gorzej , większa kaszka.Jaka może być tego przyczyna , czym tak naprawde różnią się te 2 TV ?

MaZZeo

New member
ja dołączam się do pytania, gdyz mam problem z oznaczeniami telewizorów Sony.

32T3000
32S3000
32P3000
32D3000
32U3000

jak to jest z nimi, który jest od którego lepszy? Bo wiem jedynie ze wersja "D" jest najlepsza

qazar

Member
Bez reklam
Z tych tv 32D3000 jest zdecydowanei najlepszy :) imho lepsza jest tylko seria x, gdzy w nie posiada motion flow 100hz

Robertus64

New member
Bez reklam
Trochę więcej wiem o serii T , gra bardzo ładnie , testowaliśmy z DVD i Polsatu C. na moje oko gra lepiej w SD od serii S , porównywaliśmy też z JVC A80 i tu porażka we wszystkim JVC.Na stronie Sonego modele z seri T stoją zaraz po serii D stąd moje zdziwko że piszecie o serii T jakoby stała niżej od serii P - to chyba jakaś pomyłka , widziałem w sklepie serię P i T na własne gały i seria P to klasa niżej od T.

SierzantHarris

New member
Bez reklam
na srronie hdtest model t jest opisany jako niższy od s-pozbawiony kilku ficzersów.Sprawdzałem modele s i t w mm z aparatem i model S ma identyczną matrycę jak D(lhaczyki) a model T identyczną jak model samsunga r81 z panelem spva(strzałki) stąd uważam że S jest wyższy od T

Vaterland

New member
Uszeregowanie powinno raczej wygladac tak

u
p
s
t
d
w
x

Na wielu forach poruszano temat serii S i T. Roznice miedzy nimi sa minimalne, ze wskazaniem na T. Z reszta najlepszym sposobem na uporzadkowanie jest spojrzenie na ich ceny. Jeszcze zaden sprzedajacy nie jest na tyle glupi, zeby sprzedawac lepszy towar taniej niz gorszy.

Ostatnia edycja:
Do góry