Słuchawki do PS3 - max 150zł

Kisiel94

New member
Witam!
Jakie kupić słuchawki do PS3? Jeśli by się taniej dało niż te 150zł to jeszcze lepiej. Te słuchawki muszę być na mini-jack, regulacje na kablu głośności. Te słuchawki będę w większości podpinał pod TV. Mają głównie służyć do rozmów na PS3, czasem do muzyki, i czasem do filmów itd. ale głównie do rozmów na PS3.
Najlepiej, żeby były to słuchawki które będą wchodzić na całe uszy (chyba na to się mówi tak) nauszne.

Pozdrawiam :)

Peek

New member
Bez reklam
Pół roku temu miałem ten sam problem, wybrałem Sennheiser HD555 - MARZENIE!!! Tyle, że jest to wydatek ponad 300zł.

Radze Ci rozejrzeć się co można za 150zł kupić z Sennheiserów, jeśli DOBRE słuchawki to tylko ta firma - każdy Ci to powie.

Nie daj sie nabrać na słuchawki 5.1!!! Dobre słuchawki Stereo sprawdzają się o wiele lepiej!!!

Radze też kupić słuchawki otwarte! Dłużej wytrzymasz (ja po 2h grania wcale nie czuję, że mam je na uszach), a w zamkniętych wytrzymasz krócej - mniejsza wentylacja.

Kisiel94

New member
Pół roku temu miałem ten sam problem, wybrałem Sennheiser HD555 - MARZENIE!!! Tyle, że jest to wydatek ponad 300zł.

Radze Ci rozejrzeć się co można za 150zł kupić z Sennheiserów, jeśli DOBRE słuchawki to tylko ta firma - każdy Ci to powie.

Nie daj sie nabrać na słuchawki 5.1!!! Dobre słuchawki Stereo sprawdzają się o wiele lepiej!!!

Radze też kupić słuchawki otwarte! Dłużej wytrzymasz (ja po 2h grania wcale nie czuję, że mam je na uszach), a w zamkniętych wytrzymasz krócej - mniejsza wentylacja.

No dobra, rozumiem :)
Czy firma Sennheiser ma "otwarte" i "zamknięte" słuchawki? Tzn. mieć to ma, ale który model z otwartych do max 150zł byłby najlepszy, a który z zamkniętych?

Pozdrawiam :)

Peek

New member
Bez reklam
Sennheiser z tego co wiem zajmuję się tylko produkcją słuchawek, więc na pewno ma słuchawki i otwarte, i półotwarte, i zamknięte.

Co do modeli to rozejrzyj się na Allegro, mają też w Media Markt, ale okropnie drogo w porównaniu do Allegro. Proponuje więc sobie sprawdzić najlepsze do tej ceny w markecie, a potem wyszukać i kupić na allegro.

Carbon_

New member
Bez reklam
Już istnieje temat o słuchawkach do PS3, więc spróbuj coś tam znaleźć. Z tego co jednak pamiętam to dyskutowaliśmy tam o droższych słuchawkach. Kwota 150 zł to niewiele na dobre słuchawki nauszne i w tej cenie to prędzej b. dobre przenośne, np. Koss Porta Pro. Poczytaj o Koss UR-40, AKG K416, tańszych modelach Sennheiser. Może uda Ci się w granicach 200 zł kupić Creative Aurvana Live.

Peek

New member
Bez reklam
Który model byś polecił mi z otwartych?

W tej chwili się nie orientuję, wejdź na allegro zobacz co można wyciągnąć za 150zł potem porównaj parametry na stronie Sennheisera i koniec pieśni.

No wcześniejszy wątek to słuchawki dla mnie, jednak ja w końcowym rezultacie wydałem 350zł i to już są słuchawki - marzenie.

Prponuje sie też rozejrzeć po tych co pisał Carbon czyli Koss czy AKG.

Do góry