krzysiekkce
New member
Posiadam od niedawna Onkyo 8150. Ponieważ mieszkam w bloku, dlatego nie zawsze jest opcja odsłucha na kolumnach w zadawalającej głośności dźwięku. Chciałbym kupić jakieś słuchawki i tutaj dylemat...wiadomo, że przewodowe zapewnią lepszy dźwięk w mniejszej cenie ale leżąc w łóżku raczej nie sięgnie mi kabel do aplitunera i wygoda tego rozwiązania jest bardzo słaba. Pomyślałem o słuchawkach blutooth ale uświadomiłem sobie, że jeśli się nie mylę to musiałbym kupić trasmiter by wysyłać sygnał do słuchawek. Koszt transmitera i dobrych słuchawek byłby chyba 2razy wyższy od rozwiązania przewodowego. Żałowałem nawet, że nie zdecydowałem się na konkurencyjny model Yamahy 602 która wysyła sygnał do słuchawek po blutooth.
Jakie rozwiązania proponujecie i stosujecie w domach? Myślałem o ISK HD9999 ale wciąż martwi mnie komfort użytkowania...będę siedział na krześle przy ampli zamiast tam gdzie chcę - na łóżku, balkonie. Mógłbym sluchawki podpinać ew do komórki ale spodziewam się, że z ampli będę miał lepszą jakość dźwięku...
Jakie rozwiązania proponujecie i stosujecie w domach? Myślałem o ISK HD9999 ale wciąż martwi mnie komfort użytkowania...będę siedział na krześle przy ampli zamiast tam gdzie chcę - na łóżku, balkonie. Mógłbym sluchawki podpinać ew do komórki ale spodziewam się, że z ampli będę miał lepszą jakość dźwięku...