Side-by-side

Kamo1312

New member
Ja za takim pytaniem czy Samsung UE40ES6570 ma funkcję Side-by-side. Bo jak podłączam pendrive z filmem 3d i go uruchamiam to obraz dziali się na polowe i jak włożę okulary, oraz włączę 3d na pilocie to nie ma efektu 3d tylko tyle że obraz nie jest rozmazany

cacumen

Member
Bez reklam
Ja za takim pytaniem czy Samsung UE40ES6570 ma funkcję Side-by-side. Bo jak podłączam pendrive z filmem 3d i go uruchamiam to obraz dziali się na polowe i jak włożę okulary, oraz włączę 3d na pilocie to nie ma efektu 3d tylko tyle że obraz nie jest rozmazany

A czego oczekujesz ?? spektakularne i wabiące nabywców "wyjście z ekranu" w niektórych scenach się pojawi , ale nie przez cały film , bo w filmie pełnometrażowym to zaledwie kilka bądź kilkanaście minut zajmują takie efekty a kilkuminutowe "dema" eksponują je , aby zachęcić do zakupu takiego wyrobu.

Kamo1312

New member
Tylko że jak oglądałem w sklepie przez okulary 3d film to efekty były bardziej widoczne niż u mnie na tv. Ja oglądam te filmy z pendrive czy jest jakaś różnica jakości niż filmy z blu-ray?

Do góry