qwerty, proszę Cię nie wprowadzaj zamieszania na forum i nie pisz rzeczy, o których nie masz pojęcia (o tym gdzie pracuję, jakie modele i gdzie widziałem).
Wbrew temu co twierdzisz, jeszcze żadnego zadanego mi pytania nie pozostawiłem bez odpowiedzi. Staram się zawsze odpowiadać na ile pozwala mi moja wiedza (czasem piszę na PW, więc nawet o tym nie wiesz).
Jeśli masz do moich postów merytoryczne zastrzeżenia to nikt Ci nie broni ich przedstawiać, ale na razie nie uczyniłeś tego ANI RAZU.
Cały czas skupiasz się na totalnym krytykanctwie, nic nie wnoszącym do tematu. Czas już chyba na danie czegoś od siebie i podzielenie się ze wszystkimi swoją bogatą wiedzą.
Dziękuję, że po raz pierwszy odpisałeś merytorycznie na moje pytanie: w czym Blu-ray Pioneera jest lepszy od Sony S500.
Podałeś m.in., że Sony nie ma wyjścia 7.1 analogowego. A czy Pioneer ma? Przepraszam za moją dociekliwość, ale Pioneer na swojej stronie w danych technicznych podaje też (tak jak Sony) tylko analogowe 5.1. Czy jesteś pewny, że Pioneer ma analogowe 7.1?
I drugie pytanie, które zadał już mystic: czy testując Sony S500 sprawdziłeś, że odtwarza nagrane w nagrywarkach płyty BD-R?
Pytam, bo w innym wątku napisano, że Sharp również podał taką informację, a po sprawdzeniu okazało się, że to nieprawda.